Horoscop 25 august: Scorpionul va înțelege că în dragoste și în război orice este permis

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Este posibil să primești un mesaj foarte important astăzi. Este foarte probabil ca șeful tău să vrea chiar să vorbească cu tine despre o potențială promovare sau mărire de salariu. Va fi o zi bună!

Taur


Astăzi îți vei dori mai multă intimitate cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să tânjești după o relație. Nu-ți fie teamă să îi dai inimii ceea ce merită, va fi bine!

Gemeni


Dorința ta de a avea mai multă libertate în ceea ce privește munca te va frustra astăzi. Ești responsabil/ă de propriul destin, așa că încearcă să faci schimbarea pe care ți-o dorești și de care ai nevoie.

Rac


Încearcă să nu îți arunci bugetul în aer astăzi, va fi greu, dar nu imposibil.
Dacă nu prea ai energie, să te pui în pat devreme ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți reîncarcă bateriile.


Leu


Încearcă să nu fii atât de sensibil/ă atunci când vine vorba de părerile altora. Toată lumea are opinii diferite și oamenii nu pot fi tot timpul de acord cu tine. Astrele te sfătuiesc să îți vezi de drumul tău, fără influențe!

Fecioară


Indiferent dacă ești singur/ă sau într-o relație, toată lumea îți va admira astăzi frumusețea și umorul. Cineva va încerca să flirteze cu tine, dar nu va fi ceva neapărat greșit.

Balanță


Cel mai important lucru este să îți menții o gândire pozitivă și fericită, mai ales astăzi.
Nu te supăra din cauza lucrurilor care nu depind de tine. Astrele te protejează orice s-ar întâmpla!


Scorpion


În dragoste și în război este permis orice. Comunică deschis cu partenerul/a de viață și respectați-vă reciproc, altfel relația va ajunge la final cât de curând. Dacă ești singur/ă, trebuie să înveți cum să trăiești astfel, cel puțin în perioada imediat următoare.

Săgetător


Din punct de vedere financiar, probabil că nu o duci prea bine. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor în această perioadă de nevoie. Munca va fi stresantă din cauza stării pesimiste în care te afli.

Capricorn


S-ar putea să te simți deprimat/ă în ceea ce privește viața ta amoroasă astăzi și asta este ceva care ți-ar putea reduce entuziasmul pentru viață.
Dar ar fi o greșeală să-i întorci spatele cuiva care încearcă să se apropie de tine.


Vărsător


Lucruri bune se anunță pentru tine pe plan profesional. Astăzi vei vedea o schimbare în bine și în ceea ce privește banii. Problemele vor dispărea încetul cu încetul și vei reveni în forță cât de curând.

Pești


Ia în considerare părerea celorlalți astăzi, ai nevoie de cineva obiectiv care să te învețe ce să faci în continuare. De asemenea, nevoia puternică de a fi iubit/ă va ieși la suprafață în această zi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod