Horoscopul de weekend: Provocare grea pentru Tauri. Zile pline de schimbări pentru Rac

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Ai nevoie de mai multă pasiune în viața ta amoroasă și în acest weekend o vei cauta cu orice preț. Astrele te vor ajuta să o găsești fie în brațele partenerului/ei actual/e, fie ale altcuiva. Lucrurile pot deveni interesante.

Taur


Este foarte probabil ca în acest weekend să te confrunți cu o provocare grea. Gândește-te înainte de a vorbi! Din punct de vedere financiar, vei primi o sumă bună de bani într-una din aceste două zile.

Gemeni


Ar fi mai bine pentru tine dacă ai avea mai multă grijă de sănătatea ta. Încearcă să mănânci mai echilibrat și mai bio, renunță la zahăr, dar și la alcool.
Recuperarea va fi dificilă, însă va merita din plin!


Rac


Schimbările în bine ar trebui să fie vizibile în acest weekend. Ar putea fi destul de mici, însă se vor vedea. De asemenea, vei călători într-un loc în care îți doreai de mult timp să ajungi.

Leu


În ceea ce privește banii, norocul nu va pica din cer. E nevoie de multă muncă și multă răbdare. Venitul tău nu este unul care să te satisfacă, de aceea trebuie să lupți mai mult pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Fecioară


Fii atent/ă și ferește-te de orice pericole, prudență este cuvântul care ar trebui să-ți caracterizeze stilul de viață cel puțin în acest weekend.
Pot exista situații în care vei fi în dilemă și s-ar putea să te trezești fiind nevoit/ă să iei unele decizii minore.


Balanță


În multe privințe, umorul și romantismul merg mână-n mână, așa că aplică această teorie în acest weekend. Imaginația ta trebuie stimulată pentru ca relația în care ești implicat/ă să meargă în direcția corectă.

Scorpion


Toată lumea îți va admira în acest weekend inteligența. Dar dacă ești implicat/ă într-o relație de puțin timp, partenerul/a ar putea deveni gelos/oasă de atenția pe care ți-o acordă ceilalți.
Încă nu te cunoaște!


Săgetător


Weekendul acesta vei pierde o sumă de bani din prostie. S-ar putea să te lași influențat/ă de oamenii nepotriviți și să fii în locul nepotrivit. Încearcă să îți alegi cu o mai mare atenție anturajul!

Capricorn


Îți place să mergi la întâlniri, dar încă nu ești pregătit/a să te implici într-o relație serioasă. Weekendul acesta cineva va avea de suferit din cauza nehotărârii și imaturității tale.

Vărsător


Weekendul acesta vei avea mult noroc atunci când vine vorba de flirt și relații sociale. De asemenea, s-ar putea să primești bani.
În ceea ce privește sănătatea, trebuie să acorzi o mai mare atenție alimentației, deoarece doar două mese pe zi nu sunt suficiente.


Pești


În ceea ce privește dragostea, nu ai de ce să te plângi. Cu toate acestea, nu fi prea surprins/ă dacă planurile tale vor fi anulate în acest weekend. Se mai întâmplă ca unii oameni să nu se poată țină de cuvânt, din motive întemeiate. Nu te grăbi să judeci!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod