Horoscop 28 august: Schimbare bruscă în viața Leului! Va fi nevoie să o ia de la capăt

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești căsătorit/ă, astăzi vei avea o ceartă cu soțul/soția cu privire la bani și viitor. Dacă ești singur/ă, aspectul banilor va fi apăsător pe tot parcursul zilei. Și vei fi destul de trist/ă că nu poți schimba pentru moment situația.

Taur


În ceea ce privește cariera, știi că te afli pe un drum plin cu provocări. O mulțime de obstacole vor fi în calea ta, dar le vei putea face față. Este posibil să trebuiască să plătești niște facturi astăzi.

Gemeni


Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii importante sau care pot schimba viața.
Dar este ziua perfectă pentru a-ți suna cei mai apropiați prieteni pentru o sesiune de bârfă.


Rac


Dacă ești de mult timp cu cineva, astăzi te va bătea gândul să faci un alt pas serios în relația ta. Anulează orice călătorie pe care ți-ai planificat-o pentru astăzi. Ai un presentiment care îți strică dispoziția.

Leu


Va exista o schimbare bruscă în cariera ta astăzi. Fii pregătit/ă pentru orice și gata! Acest lucru ți-ar putea afecta viitorul, însă nu este un capăt de lume să o iei de la capăt. Tu poți!

Fecioară


Un membru al familiei va avea nevoie de ajutorul tău astăzi.
Nu ți-l va cere, de aceea va trebui să îți dai tu singur/ă seama de asta și să îl ajuți. Mai mult decât atât, îl poți ajuta enorm doar ascultându-l.


Balanță


Din punct de vedere financiar, te descurci bine. Cu toate acestea, cariera ta este în impas. Astrele îți afectează starea de spirit, s-ar putea că lucrurile din jur să te irite mult mai ușor decât în mod normal.

Scorpion


Dacă ai o relație, astăzi ai putea avea o mică ceartă cu partenerul/a legată de bani sau copii, dacă este cazul. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că amândoi sunteți foarte stresați.

Săgetător


Când vine vorba de jobul tău, vor exista câteva lucruri de care șeful tău nu va fi mulțumit astăzi.
De asemenea, s-ar putea să nu fie cea mai bună zi în ceea ce privește banii. Sunt așteptate pierderi.


Capricorn


Astrele îți trimit astăzi o energie ciudată, așadar este posibil ca o persoană toxică din trecutul tău să îți revină în minte. Încearcă să îți ocupi timpul cu activități diverse pentru a-ți lua gândul de la tot ce este negativ.

Vărsător


Dacă ești singur/ă, astăzi vei fi destul de încrezător/oare și vei flirta mult. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, acum poate fi momentul în care vei începe să te gândești să îți întemeiezi o familie sau să te muți împreună cu partenerul/a.

Pești


Dacă ai oameni care lucrează pentru tine, este foarte probabil ca astăzi să ai de-a face cu o persoană nepotrivită.
Poate fi necesar să concediezi această persoană dacă continuă să te încurce.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod