Horoscop 24 august: Gemenii vor primi răspunsuri la întrebările care îi macină de ceva timp

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


O mare schimbare s-ar putea să te facă să pui la îndoială relația ta. Poate că este timpul să reconsideri unele lucruri. Ești norocos/oasă să fii înconjurat/ă de atât de mulți oameni care te iubesc, așa că apreciază acest lucru. Nu ești singur/ă, orice s-ar întâmpla!

Taur


Cineva de la serviciu îți va face viața dificilă. Nimănui nu-i place confruntarea, dar este nevoie de ea chiar acum. În ceea ce privește sănătatea, încearcă să adopți un stil de viață mai echilibrat.

Gemeni


Nu orice emoție este dorită, dar, din păcate, trebuie să le iei așa cum vin.
Astăzi, partenerul de viață îți va răspunde la o întrebare care te macină de multă vreme. S-ar putea să nu fie răspunsul pe care ți-l dorești, însă să fie cel pe care îl bănuiești.


Rac


În ceea ce privește vacanțele și călătoriile, fii mai deschis/ă către destinații la care nu te-ai gândit. Poate că astăzi cineva îți va propune un loc care te sperie inițial, dar pe care nu ar trebui să îl refuzi.

Leu


O posibilă oportunitate de angajare e în cărți astăzi. Vei primi o șansă grozavă pe ultima sută de metri, așa că fă tot posibilul să ajungi la interviu.
Stai calm/ă și mergi cu încredere, nu ai ce pierde!


Fecioară


Vorbește cu partenerul/a de viață astăzi! Comunicarea de calitate nu dă greș niciodată atunci când există un impas în relație. Călătoriile romantice sunt favorizate, trebuie doar să fii dispus/ă să pleci.

Balanță


Astăzi îți vei finaliza rapid treburile la locul de muncă și pentru asta vei fi lăudat/ă. Nu numai că iei prin surprindere termenele limită, dar faci și o muncă foarte bună. Nu este exclus să primești un bonus.

Scorpion


Vei avea parte de o zi plină de acțiune și efort. Ritmul evenimentelor din viața de zi cu zi este rapid, dar tu prosperi la nivelul de activitate ridicat.
Ai un sentiment de entuziasm, ești spontan/ă și optimist/ă.


Săgetător


Dacă ești singur/ă, te vei bucura de flirt astăzi. Din păcate, deși aveai ceva planificat în acest sens, călătoriile nu sunt recomandate pentru moment. Poate ar fi mai bine să îți planifici o altă plimbare sau să o amâni pe aceasta.

Capricorn


Dragostea nu te va aștepta la nesfârșit. Dacă nu iei acum măsuri, s-ar putea să ratezi o persoană grozavă alături de care ai putea fi fericit/ă întreaga viață. În schimb, în ceea ce privește banii, ai noroc cu nemiluita.

Vărsător


Muncă e muncă, casă e casă.
Nu lua grijile cu tine acasă! Nu ești plătit/ă pentru asta. Hrănește-ți mintea și corpul cu ceea ce are nevoie și cu ceea ce îți cere cu disperare. Este poarta de intrare către bunăstarea ta generală.


Pești


Viața ta a avut o mulțime de întorsături în ultima vreme, dar lucrurile par să revină pe făgașul normal. Încearcă să privești cu optimism spre viitor, deoarece chiar nu are ce să ți se mai întâmple. Cel puțin nu prea curând!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod