Horoscop 22 noiembrie: Moment-cheie pentru viitorul Săgetătorului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va începe în forță pentru tine și, dacă nu te organizezi bine, riști să îți dai singur/ă cu stângul în dreptul! Din fericire, după masa de prânz lucrurile vor reintra pe făgașul lor obișnuit, iar tu o să poți în sfârșit să respiri și să te relaxezi.

Taur


Unul dintre colegii tăi se comportă urât față de tine și, din această cauză, vii tot mai supărat/ă acasă. Decât să aduni ranchiună și resentimente, mai bine spui ce ai pe suflet și încerci să rezolvi divergențele existente între voi!

Gemeni


Chiar dacă starea ta de sănătate nu este excelentă, măcar îți poți face o parte din treburi. Rămâi la fel de truditor/truditoare și vei avea doar de câștigat! Pe seară, e posibil ca un prieten să te viziteze și să îți ofere ceva extrem de avantajos.
În sfârșit, norocul e de partea ta!


Rac


Un șef te va lua la rost astăzi și chiar dacă e mai greu să recunoști, are toate motivele să o facă! Încearcă să răspunzi cu calm provocărilor și să nu te lași ghidat/ă de emoții!

Leu


Din punct de vedere sentimental, lucrurile stau foarte bine pentru tine. Dacă nu ați făcut încă pasul decisiv în relație, poate că acum a sosit momentul mult așteptat. Urmează o perioadă excelentă pentru tine și trebuie să profiți de ea!

Fecioară


Dacă ești părinte, te vei enerva teribil pe copilul tău astăzi. Se pare că acesta are schimbări de comportament inexplicabile, ba chiar îți da răspunsuri tăioase și provocatoare.
E musai să te impui cumva în fața lui, pentru că, altfel, vei pierde poziția dominantă pe care o ai!


Balanță


Afacerea ta pare să înflorească în această perioadă și, datorită acestui fapt, tu ești tot mai relaxat/ă. Totuși, nu trebuie să te grăbești cu cheltuielile, ci mai degrabă ai putea să îți faci un depozit bancar cu o dobândă avantajoasă!

Scorpion


Dacă colegii ori rudele te evită tot mai des, e clar că ai făcut ceva greșit. Schimbă-ți cât mai repede atitudinea și încearcă să îți găsești un ritm! Dacă seara te va găsi extrem de obosit/ă, renunță la obiceiurile tale și mergi mai devreme la somn!

Săgetător


În prima parte a zilei o să participi la o discuție foarte interesantă care îți poate marca viitorul.
Dacă vei ști cum să te poziționezi, cu siguranță îți vei atinge foarte curând potențialul maxim! Ține-o tot așa!


Capricorn


Atunci când ești la locul de muncă, petreci foarte mult timp la discuții inutile și, din această cauză, ai un randament destul de scăzut. Evită orice stimul extern și încearcă să te concentrezi doar pe ce e cu adevărat important!

Vărsător


Nu te băga acolo unde nu îți fierbe oala! Chiar dacă te pricepi mai bine pe anumite subiecte, e urât să te dai mare și să oferi sfaturi fără ca cineva să îți fi cerut asta! Dacă nu te vei liniști, o persoană mai în vârstă îți va da o lecție pe care să o ții minte!

Pești


Dacă banii încep să devină o problemă, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să reduci cheltuielile! Apoi, ca plan pe termen mediu și lung te poți gândi cum să îți crești veniturile.
Poate fi vorba de varianta simplă (să ceri o mărire șefului) sau de cea mai complicată (să îți iei al doilea job). Gândește-te de două ori înainte de a acționa!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod