Horoscop 23 noiembrie. Gemenilor li se deschid o mulțime de uși

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Te pregăteșți pentru un eveniment important din viața ta și din această cauză, te simți cumva copleșit/ă de emoții. E firesc că lucrurile să se desfășoare astfel. Încearcă să rămâi cât poți de lucid/p și o să vezi că vei avea parte de un deznodământ fericit!

Taur


O rudă mai în vârstă te va certa absolut fără niciun motiv și, dacă eșți o fire mai emotivă, o să fii abătut/ă toată ziua din această cauză. Nu trebuie să pui la suflet toate nimicurile, ci din contră, să nu le permiți să te afecteze!

Gemeni


Te înțelegi foarte bine cu unul dintre șefi și datorită acestei relații cultivate în timp, ți se deschid o mulțime de uși. Rămâi la fel de modest/ă indiferent de poziția ocupată și nu te băga acolo unde nu îți fierbe oala! Pe seară, oboseala te va răpune, dar, din fericire, la acea oră vei fi rezolvat tot ce ți-ai propus.

Rac


Evită situațiile cu potențial periculos! De exemplu, decât să te contrezi la infinit cu o persoană, mai bine îi dai dreptate și te retragi într-o manieră elegantă.
Nu îți îngreuna singur/ă situația! De cele mai multe ori, problemele se rezolvă prin cea mai simplă abordare!

Leu


Pentru ține, ziua aceasta va fi destul de liniștită. Nu vor exista certuri, probleme spontane sau sarcini dificile la locul de muncă. Poți profita de timpul liber ca să te organizezi mai bine pentru zilele următoare!

Fecioară


Ești într-o situație bună din punct de vedere financiar și chiar ai reușit să pui deoparte o sumă considerabilă. Dacă vreun prieten se află în impas, oferă-i o mâna de ajutor fără să aștepți altceva în schimb! Simplul fapt că reușești să-i sprijini pe cei nevoiași, îți oferă un sentiment de împlinire.

Balanță


Din cauza programului aglomerat, astăzi nu vei mai reuși să îți respecți promisiunile.
Astfel, vei fi pus/ă în fața unor situații stânjenitoare, iar tu vei adopta tot mai des poziția ghiocelului. Totuși, nu trebuie să faci o tragedie din asta, sunt lucruri mult mai grave care se petrec la tot pasul.

Scorpion


Dacă ai consumat alimente noi ori insuficient pregătite, așteaptă-te să te confrunți cu dureri serioase de stomac! Apelează la ceaiuri ori la remedii naturiste, iar dacă acestea nu vor funcționa, fă o vizită la cea mai apropiată farmacie! Trebuie să te pui rapid pe picioare!

Săgetător


Dacă ai impresia că nu eșți plătit/ă suficient pentru munca pe care o depui, discută sincer cu șeful tău despre acest aspect. Atât timp cât este mulțumit, dar și dependent de activitatea ta, sigur situația își va găsi o rezolvare.

Capricorn


Trebuie să fii mai receptiv/ă la problemele partenerului tău ori ale rudelor apropiate! Orice lipsa de implicare se traduce în nepăsare în ochii acestora și, din această cauză, relațiile voastre se vor răci aproape instantaneu.
Încearcă să găsești rapid o soluție!

Vărsător


Astăzi o să ai programul foarte aglomerat și tocmai din această cauză, trebuie să te organizezi foarte bine și să eviți deplasările inutile. Dacă la un anumit moment te vei simți copleșit/ă, nu uita că ai alături multe persoane dornice să te ajute!

Pești


În prima parte a acestei zile o să te ocupi doar de viața personală, lăsând pe plan secund munca. Sigur, superiorii tăi nu vor fi deloc încântați, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți schimbi prioritățile! Fii fără grijă, până seară vei rezolva și toate sarcinile de la job!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod