Horoscop 21 noiembrie: Capricornul ar trebui să treacă la alt capitol al vieții

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi o să te simți plin/ă de energie și vei simți că poți să te descurci în orice situație. De aceea, atunci când ți se va propune o afacere rentabilă dar foarte dificil de realizat, vei accepta din prima. E posibil ca de azi, starea ta financiară să se îmbunătățească simțitor.

Taur


Dacă relația cu partenerul tău de viață se deteriorează permanent, nu amâna luarea unei decizii. Complăcându-te în această situație, atât tu cât și jumătatea ta, vă îngreunați reciproc viața. Nu te teme, orice nou început e greu. dar cu timpul te vei obișnui și singur/ă!

Gemeni


Atmosfera de la locul de muncă este tot mai încordat/ă și pare că un coleg sau chiar un superior vrea să te facă răspunzător/răspunzătoare de o situație care nu te privește.
Explică lumii întregi cum au stat lucrurile de fapt și luptă pentru dreptatea ta! Dacă nu o vei face tu, nimeni altcineva nu o va face!


Rac


Te vei trezi cu o durere de stomac sau de cap și din această cauză, vei fi nevoit/ă să amâni anumite întâlniri. Urmează cu strictețe sfatul medicului și încearcă să nu ceri prea multe păreri pentru că altfel, te vei zăpăci!

Leu


Dacă ești părinte, ziua aceasta o vei dedică exclusiv copilului tău. Poate fi vorba de creșterea temperaturii sau de o moleșeală inexplicabilă. În tot cazul, trebuie să mergi la medic și să uiți complet de muncă pentru o zi!

Fecioară


Nimeni nu te înțelege la fel de bine precum o face prietenul tău! De aceea, este foarte important să păstrezi relațiile sociale și să oferi ajutorul, atunci când ți se cere! Nu uita, și tu te-ai aflat în situații mai dificile și ai apreciat când ai primit sprijin!

Balanță


Este cazul să faci o schimbare importantă în viața ta și să îți asumi responsabilități diferite! Chiar dacă te temi de acest aspect, trebuie să știi că nu o să îți vină deloc greu să joci noul rol! Dispui de multe calități datorită cărora tranziția va fi mai ușoară!

Scorpion


Te vei înțelege foarte bine astăzi cu nativul din Săgetător! Dacă nu ai încă un prieten sub acest semn zodiacal, ar trebui să îți faci rapid unul! În formula de doi, toate problemele sunt mai ușor de rezolvat și în plus, ai parte de mai multă distracție!

Săgetător


Ai grijă astăzi la activitățile pe care le faci cumva din obișnuință! Riscul de accidentare este ridicat și s-ar putea chiar să ajungi într-un spital, căutând ajutor rapid! Pe viitor, poartă cu tine tratamentul care ți se administrează în astfel de situații critice!

Capricorn


Vei participa astăzi la o expoziție sau prezentare de artă și, cu această ocazie, vei cunoaște persoane noi, cu aceeași pasiune ca și tine! Dacă nu ești implicat/ă emoțional, acum e momentul ideal să deschizi un nou capitol al vieții tale!

Vărsător


O rudă sau un prieten apropiat se află într-o situație dificilă iar ție îți este foarte ușor să îi acorzi o mână de ajutor.

Fă-o fără să stai pe gânduri și fără să te gândești de ce nu intervine altcineva! E cazul să arăți cât de altruist/ă ești!

Pești


În prima parte a acestei zile o să încerci un lucru nou care te va provoca foarte mult. Poate fi vorba de o rețeta culinară inedită sau de un sport mai rar. În tot cazul, seara te va găsi puțin obosit/ă, dar mulțumit/ă de noile experiențe avute!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod