Femeie stresată

Cum faci faţă stresului, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem diferiţi, de aceea şi modul în care reacţionăm în situaţiile încordate e altul de la o persoană la alta. Descoperă cum faci faţă stresului, în funcţie de zodia ta!
Berbec

Berbecii sunt entuziaşti şi se aruncă cu capul înainte cu toată forţa şi energia lor. Atunci când nu obţin ce vor devin frustraţi şi au nevoie de timp, de linişte şi de odihnă pentru a-şi reveni.

Taur

Taurii fac totul în stilul lor şi devin extrem de încăpăţânaţi şi stresaţi până obţin ceea ce şi-au propus. Atunci când eşuează se supără şi se gândesc obsesiv la ce au greşit, dar încearcă şi să găsească soluţii pentru a repara ce au stricat.

Gemeni

Gemenii sunt persoane neliniştite şi au tendinţa de a se stresa mereu mai mult decât este cazul. Văd probleme chiar şi acolo unde nu sunt, iar acest lucru îi va seca de energie. Aceştia au nevoie de yaga sau dans pentru a se relaxa.

Rac


Racii sunt extrem de sensibi, se stresează din nimicuri şi pun totul la inimă.
Chiar dacă nu arată că îi deranjează ceva, ei acumulează frustrări şi se consumă pe interior. Ar putea scăpa de stres dacă nu s-ar mai închide atât în ei!

Leu

Leii sunt foarte ambiţioşi şi loiali, dar şi pretenţioşi şi melodramatici. Se stresează atunci când nu deţin controlul absolut şi nu pot face un pas înapoi pentru a se detaşa. Pentru a scăpa de stres ar trebui să înveţe să accepte că nu totul depinde de ei!

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de sensibile şi se stresează din orice. Negativismul cu care sunt înzestrate le face să vadă probleme chiar şi acolo unde nu sunt. Ele devin destul de nervoase atunci când sunt stresate şi tremură de nervi când ceva nu iese aşa cum vor ele.

Balanţă

Balanţele sunt ambiţioase şi mândre, de aceea se gândesc mai mult decât ar trebui la ce cred cei din jurul lor despre ele.
Se stresează inutil şi riscă să piardă lucruri cu adevărat importante din viaţa lor. Ele devin tăcute şi se vede pe chipul lor că sunt stresate, însă nici nu fac nimic pentru a schimba situaţia.

Scorpion

Scorpionii îşi ascund sentimentele şi le place singurătatea. Se stresează atunci când trebuie să fie sociabili şi când sunt puşi în situaţii care nu sunt confortabile pentru ei. Ar trebui să se exprime deschis şi să le spună celor din jur ce nevoi au, scăpând astfel de stres.

Săgetător


Săgetătorii sunt independeţi şi se stresează extrem de mult atunci când trebuie să respcte reguli sau să asculte de cineva. E o luptă interioară cu ei pe care o rezolvă ocupându-se de alte activităţi care le permit să se exprime exact aşa cum îşi doresc ei.
Mizează pe compensaţie!

Capricorn

Capricornii au o părere extrem de bună despre ei, însă nu întotdeauna au dreptate. În cazurile în care nu au, sfârşesc prin a-şi da seama că standardele lor au fost prea ridicate şi se stresează că au ajuns în această situaţie. Atunci când sunt stresaţi,ei regretă că nu au obţinut ce au vrut, în loc să se gândească la ce au făcut greşit.

Vărsător

Vărsătorii sunt inteligenţi, însă şi cei mai rebeli din întreg zodiacul. Nu le place să li se spună ce să facă şi se stresează când li se dau termene. Intră în panică atunci când au multe de făcut contracronometru, însă acest lucru ar putea fi rezolvat dacă ar face un pas înapoi şi s-ar relaxa puţin înainte de a se ocupa de sarcinile primite.


Peşti


Peştii sunt timizi şi se stresează atunci când cineva atrage atenţia asupra lor. Se îngrijorează când sunt judecaţi, însă acest lucru ar putea fi rezolvat dacă ar reuşi să se relaxeze mai mult şi să adopte o atitudine mai nepăsătoare.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod