Relaţie toxică

5 semne că te-ai îndrăgostit de cine nu trebuia

Dragostea e oarbă, aşa că e posibil ca cel pe care crezi că îl iubeşti să nu fie bărbatul la care visezi sau cel care ţi se potriveşte. Descoperă 5 semne care îţi arată că nu el e alesul!
Ideaspots ne prezintă 5 indicii că te-ai îndrăgostit de cine nu trebuia:

1. Zâmbeşti mai puţin atunci când eşti singur


Singura persoane pe care nu o poţi minţi eşti tu. Este uşor să îi convingi pe cei din jurul tău că eşti fericit sau că eşti într-o relaţie perfectă. Nicio poveste de dragoste nu e perfectă, însă dacă te simţi nefericit atunci când nu eşti în preajma partenerului, şi asta nu pentru că ţi-e dor de el, atunci e un semnal de alarmă care arată că adevăratele sentimente vor ieşi la suprafaţă cât de curând.
 

2. Te simţi epuizat emoţional


O relaţie solidă ar trebui să îţi consolideze viaţa, nu să ţi-o complice. Partenerul tău trebuie să îţi dea energie, să te inspire şi motiveze. Dacă te simţi epuizat mental şi emoţional, cel mai probabil te sacrifici de dragul unei relaţii nesănătoase.

3. Ai pierdut o parte din tine


Te simţi mai mult o slugă decât un partener? Dacă trebuie mereu să faci ceva pentru a-ţi mulţumi partenerul, şi foarte rar sau deloc să facă şi el acelaşi lucru, cu siguranţă te vei pierde din vedere şi nu te vei mai gândi la propriile dorinţe sau nevoi.

4. Ar fi multe goluri în relaţie dacă nu te-ai implica tu


Dacă tu eşti cel care sugerează mereu activităţi, iniţiezi contactul fizic sau ai grijă de tot ce e în jurul casei, cel mai probabil realizezi deja că duci această relaţie în spate şi că ai uitat complet de tine. Cele mai sănătoase relaţii sunt formate dintr-o echipă, iar cei doi parteneri se completează perfect.


5. Îţi e frică să nu îl pierzi şi te chinui din greu să îl păstrezi


Multe persoane încearcă din răsputeri să menţină relaţia vie, deşi vede că partenerul se îndepărtează din ce în ce mai mult. Uneori, acest efort poate să îl împingă şi mai departe de noi. Pentru a repara o problemă e nevoie doar de o comunicare sănătoasă, dar acest lucru necesită maturitate şi disciplină din partea ambilor parteneri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod