Ce nu îți va spune niciodată despre el, în funcție de zodia lui

Poate că nu e vorba despre un secret pe care și-a propus să nu-l dezvăluie niciodată, ci pur și simplu poate fi un lucru de care nu e deloc mândru și nu ține morțiș să-l facă public.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când te gândești ce fel de persoană este un Berbec, de obicei are legătură cu încrederea de sine.

Este unul dintre semnele zodiacale cu cele mai mari șanse de reușită, deoarece el caută mereu o nouă provocare în viață. Totuși, ceea ce nu știi despre el este că ezită destul de des. Berbecul are o mentalitate de genul ori ca el, ori ca nimeni. Acest lucru înseamnă că dacă nu poate face lucrurile așa cum dorește, de obicei nu va zăbovi prea mult asupra lor și va renunța. Ezitarea pe care o simte când vine vorba de nesiguranța de sine înainte de a se implica într-un nou proiect, asta vrea să țină el ascuns. Poate în mintea lui știe că trebuie să ceară ajutor, dar mândria sa îl face să ezite de fiecare dată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Unul dintre principalele obiective în viață al Taurului este de a avea stabilitate și confort.

El este genul de persoană care va recurge mereu la lucruri de calitate superioară și se va asigura că oamenii din viața lui o duc bine. Dar, sub tot acest confort, Taurul are o problemă cu găsirea stabilității. Îi place satisfacția imediată și nu gândește pe termen lung. Asta înseamnă că porfofelul său este mereu gol, pentru că modul lui de gândire este de ce să nu se bucure acum de un lucru și să-și plătească facturile mai târziu. Chiar și atunci când vine vorba de stabilitatea emoțională sau de a fi un sprijin pentru alții, Taurul ar putea ține ascuns faptul că se simte mereu pierdut și copleșit de situație.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Singurul lucru pe care nativul din Gemeni pare să-l caute în viață este un parteneriat dinamic.

Iubește să-și facă prieteni, să se întâlnească și să cunoască oameni noi, dar în spatele fiecărei relații pe care o are, se întreabă dacă cineva ar putea fi cealaltă jumătate a unui dio dinamic. Din cauza acestei disperări de a găsi pe cineva care să-l înțeleagă complet, el tinde să fie foarte schimbător, astfel încât să fie pe placul tuturor. S-ar putea să nu-ți spună, dar îi este frică că își va pierde adevăratul sine, că fața pe care o arată lumii nu este cea adevărată. Se compromite foarte ușor pentru că vrea ca oamenii să-l placă, chiar dacă riscă să se piardă pe el.
 

Citește și: Top 6 cele mai curioase zodii. Vor să știe absolut totul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru un ochi neantrenat, Racul este genul de persoană care crede că familia și rădăcinile sunt cele mai importante lucruri din lume.

Dacă prietenii și iubirile vin și pleacă, familia este cea care rămâne mereu acolo. Deși acest lucru este adevărat sută la sută, există ceva despre familia sa pe care nu vrea să-l împărtășească cu nimeni. Mai precis, faptul că Racul se simte responsabil pentru familia sa. Deși poate părea doar superprotector față de frații săi mai mici sau că ar prefera să ramână acasă decât să se mute în altă parte, el de fapt se simte vinovat când încearcă să-și trăiască propria viață.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar și cel mai încrezător Leu are de-a face cu nesiguranța la un moment dat în viața sa.

Deși s-ar putea să pară plin de încredere acum, a existat o situație în trecut când a avut probleme cu asta. Poată încă încearcă să se prefacă până reușește, dar un lucru este sigur, nu va împărtăși această informație despre viața sa cu nimeni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Oricine cunoaște o Fecioară știe că îi place ca lucrurile să fie perfecte. Și, de asemenea, că face orice pentru a atinge perfecțiunea.

Îi place când totul funcționează ca o mașină bine unsă și se frustrează când lucrurile devin haotice. Dar, chiar și atunci când are de-a face cu dezordinea, Fecioara este un profesionist în găsirea ordinii în aproape fiecare aspect al vieții sale. Ceea ce s-ar putea să nu-ți spună despre viața sa este că uneori scapă situația de sub control. Îi este greu să ceară ajutor fără să pară slabă. Chiar dacă în adâncul sufletului ei știe că acest lucru nu este adevărat, îi este greu să-și schimbe mentalitatea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța caută întotdeauna acel echilibru perfect.

Deoarece relațiile sunt cele mai importante pentru ea, găsirea echilibrului perfect între a oferi și a primi este primordial. Ceea ce ar putea totuși să nu recunoască este că găsirea acestui echilibru necesită timp și practică. Cultivarea unei noi relații pentru ea poate fi extrem de stresantă, deoarece simte că este fie prea îngăduitoare, fie prea închisă și rezervată. Nu-i place să admită că întâmpină probleme în stabilirea granițelor la început, pentru că nu vrea ca oamenii să creadă că nu deține controlul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Toată lumea știe că Scorpionul este unul dintre cele mai intense semne zodiacale. De asemenea, este puțin mai misterios decât toate celelalte.

Acest lucru înseamnă că nu toată lumea va avea norocul să îl cunoască așa cum este el cu adevărat. Gândește-te la Scorpion ca la omul puternic și tăcut. E genul de persoană care a trebuit să treacă prin multe pentru a ajnge acolo unde se află astăzi. Și, vorbind despre depășirea obstacolelor, singurul lucru pe care Scorpionul nu l-ar dezvălui niciodată despre viața sa este să se plângă de greutățile pe care a trebuit să le suporte. S-ar putea să fie încrezător, plin de dragoste sau în căutare de noi prieteni acum, dar a existat o vreme în care i-a fost extrem de greu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul adoră să cunoască oameni noi, să pornească în aventuri și să profite de oportunități.

El este cel pe care ți l-ai dori cel mai mult în viața ta, pentru că întotdeauna pare să se bucure de viață. Bineînțeles, și în cazul lui există lucruri care îl sperie, cum ar fi să se așeze la casa lui. Dar, nu va recunoaște niciodată asta!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Odată ce își setează un obiectiv, nu există nimic în lume care să-l facă să se răzgândească sau să se abată de la drum.

Deși acest lucru este cu siguranță admirabil în anumite situații, nu fiecare situație are nevoie de ambiția sa. Un lucru pe care Capricornul nu ți-l va spune niciodată despre viața lui este că simte că trebuie să-și propună constant să atingă un nou obiectiv, altfel simte că își pierde timpul fără să facă nimic. Pe de altă parte, își dorește ca viața lui să fie un mic mai jucăușă și mai spontană.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eforturile comunitare și umanitare sunt foarte importante pentru un Vărsător.

Deși i-ar putea lua ceva timp să găsească un loc în care să se regăsească complet, odată ce l-a găsit, el va lucra din greu pentru a găsi modalități de a avea grijă de ceilalți și de a fi de folos. Vărsătorul luptă întotdeauna pentru dreptate și pentru ceea ce este corect, dar are un secret pe care chiar și din cercul său cel mai apropiat s-ar putea să nu îl cunoască. S-ar putea să nu-ți spună niciodată că toate aceste lupte pentru ceilalți nu-i lasă prea mult timp să lupte pentru ceea ce își dorește. Există momente când Vărsătorul își dorește să poată fi egoist și să ia o pauză de la toate astea dar vinovăția este prea mare. Cea mai mare provocare a sa va fi să învețe cum să-și facă timp atât pentru el, cât și pentru cei de care îi pasă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este în natura lor să dea o mână de ajutor ori de câte ori este posibil.

Peștii sunt atât de dedicați celor din jur, încât deseori sacrifică lucrurile pe care și le dorește pentru a face loc dorințelor și nevoilor altora. S-ar putea să nu-ți spună niciodată că este aproape imposibil pentru el să spună nu. El ar prefera să meargă cu hainele rupte, dar să le poată oferi celorlalți o viață mai bună. Peștii trăiesc pentru a sluji, dar le este greu să găsească echilibrul care să-i ajute să aibă atât grijă de alții, cât și de ei.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod