Cum să pui mâna pe bărbatul pe care îl placi, în funcție de zodia lui

Dacă vrei să-l cucerești, trebuie mai întâi să arunci o privire asupra trăsăturilor zodiei lui. Acestea îți pot ușura munca!

Fiecare semn zodiacal își dorește ceva diferit într-o relație. Dar, înainte de a trece la lucruri serioase, trebuie să-i arăți că ești interesată de el și că ești cea mai bună pentru el.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul crede că o relație bună ar trebui să înceapă cu joaca dintre o pisică și un șoarece.

Nu vrea să alerge după tine pentru totdeauna, însă vrea cu siguranță să existe o mică provocare. Cucerirea lui poate fi mult mai ușoară decât pare, dar păstrarea lui în viața ta este ceva mai complicat. Berbecul are mult șarm pe care îl poatre folosi în cazul tău și, dacă nu ești atentă, te va conduce în pat și apoi te va părăsi pentru următoarea cucerire. Nu îți fie teamă să-i spui nu din când în când. Fă-l să te caute și nu îi dezvălui toate secretele!
 

Citește și: Ce nu îți va spune niciodată despre el, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Indiferent de ceea ce face Taurul în viață, el caută întotdeauna stabilitate.

În carieră, în dragoste și cu propria persoană, stabilitatea este ceea ce îl face să se simtă bine. Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să-i arăți că poți aduce stabilitate în viața sa. Taurul apreciază oamenii care intră definitiv în viața lui. Dacă vrei să pui mână pe el, trebuie să-ți dorești o relație pe termen lung cu el. Taurul va dori să vadă la tine dorința de ceva serios, astfel încât să știe la ce să se aștepte de la tine mai târziu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni este o persoană fermecătoare și captivantă și, dacă vrei să-l cucerești, trebuie să fii pregătită pentru orice.

El este genul de persoană care dorește să pornească în aventuri la miezul nopții, escapade de weekend și orice altceva care îi stârnește curiozitatea. Femeia pe care acesta o consideră atractivă este cineva căruia nu îi este teamă să-și arate latura distractivă și care este mereu în căutarea unui fior. Ieși din zona ta de confort, renunță la timiditate și nu fi rezervată! Chiar dacă vei părea agitată, el va fi inspirat de abilitatea ta de a încerca lucruri care te sperie și îl vei atrage și mai mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte sentimental și sensibil.

Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să îi arăți că îi poți face față laturii sale emoționale. Uneori, poate fi foarte indispus și capricios, ceea ce înseamnă că sentimentele sale se pot schimba într-o secundă. Dacă poți fi cea care aduce stabilitate vieții sale, va vedea cât de specială ești. Acest lucru îi va arăta, de asemenea, că îți place de el așa cum este, fără să vrei să schimbi nimic la el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este obișnuit să fie lider. Este foarte mândru și caută o femeie puternică și independentă, nu de una de care să fie nevoit să aibă grijă.

Lucrul care îl atrage cel mai mult la o persoană este abilitatea de a-și purta singură de grijă și de a fi stâpână pe propria-i viață. Leul vrea să facă parte dintr-un cuplu puternic, genul de cuplu care poate fi independent, dar în care există susținere reciprocă. Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să-i arăți că ai o viață bogată și interesantă în afara relației și că te poți descurca pe cont propriu. Leul este atras, de asemenea, de persoanele care au standarde ridicate, deoarece asta înseamnă că au ambiție. Aaa, și îi place să fie iubit cu patimă.

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatului Fecioară îi place să dețină mereu controlul, însă poate face față imprevizibilului și schimbărilor la fel ca noi toți.

Când caută persoana potrivită, el vrea pe cineva care să-l ajute atunci când are nevoie de sprijin. Pentru a-l cuceri, trebuie să-l încurajezi și să-i oferi sprijin emoțional. El este destul de bun în ceea ce privește capacitatea de a face față lucrurilor pe cont propriu, dar chiar și atunci când nu îl cere, puțin ajutor nu strică. Îi place să ajute oamenii de care îi pasă, dar este important ca și tu să-l ajuți pentru a-i arăta că îți pasă de el.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei să-i atragi atenția bărbatului Balanță, trebuie să rezonezi cu personalitatea sa fermecătoare și romantică.

Principalul său scop atunci când caută o parteneră este să găsească pe cineva care să mențină povestea vie în fiecare zi a relației. Poate dura ceva timp până când acesta se va implica total într-o relație cu cineva, așa că pregătește-te să lupți din greu pentru afecțiunea sa. Odată ce îi încălzești inima și știe că ai gânduri serioase, va face orice pentru tine. Balanța se bucură mult dacă îi faci mici surprize, așa că arată-i latura ta spontană și creativă atunci când sunteți împreună.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este un semn zodical foarte misterios.

Cu toate acestea, el e atras de oamenii care își arată adevărata față încă de la început. S-ar putea să aibă nevoie de ceva timp înainte să se poată deschide cu adevărat în fața ta, dar făcându-l să se simtă în siguranță și binevenit te va ajuta să grăbești lucrurile. Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să-l lași să conducă în relație. Nu vrea să simtă că este împins de la spate și, dacă-l lași să stabilească ritmul, va fi mai receptiv și va deveni mai serios cu privire la tine. Arată-i că îi poți păstra secretele, fii acolo pentru el când are nevoie de sprijin și pune pe primul loc onestitatea și comunicare. Îi vei face să-ți mănânce din palmă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are nevoie de libertate, de multă libertate.

Unul dintre lucrurile care îl vor face să renunțe rapid este să simtă că e pus la colț sau că e ținut captiv. El trebuie să știe clar că își poate păstra independența. Cel mai bun mod de a pune mâna pe un Săgetător este să-i oferi spațiu și să-l lași pe el să vină la tine. Îi place să cocheteze și să creeze legături cu oamenii, așa că găsesește un subiect comun despre care să vorbiți pentru a-i capta interesul. Apoi, lasă-l să vină la tine. Să fii aventuroasă și să îți placă călătoriile pot constitui bile albe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un om cu multe principii de la care nu se abate.

El caută o parteneră care împărtășește aceleași valori ca și el, cum ar fi să fie ambițioasă și să urmărească ceea ce este important în viață. Dacă vrei să-l cucerești, ar trebui să fii suficient de motivată cât să ai succes, mai ales în carieră. Nu trebuie să ai exact aceleași obiective ca și el, dar să fii ambițioasă și să cauți să îți îmbunătățești constant viața.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul vrea să vadă că ești interesată de el, dar nici nu vrea să fii o pradă prea ușoară.

Este un tip deștept, deci stimularea minții sale prin conversație este esențială pentru a-i atrage interesul. În plus, Vărsătorul este foarte atras de mister. Îi place să nu știe totul despre tine și despre cine ești. Dacă vrei să pui mâna pe el, nu-i dezvălui totul. Provoacă-l să depună eforturi pentru a afla mai multe despre tine, dar nu uita să-i arăți că-ți pasă și că vrei să fii cu el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești este un romantic incurabil.

El este atras de persoanele sensibile, pasionale și tandre. Atunci când vine vorba de relația ideală, el caută pe cineva care să-l facă să se simtă în al nouălea cer. Dacă vrei să-l cucerești, fii sinceră și directă. Dacă trebuie să ghicească ce simți sau crezi despre el, își va pierde rapid interesul. Vrea să știe nu numai că ești interesată de el și că îl placi, dar și că ești dispusă să-ți asumi riscuri pentru el. Arată-i că ești interesată de el facându-l una dintre prioritățile tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod