Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui

Pe lângă faptul că este un răspuns involuntar la lucruri care sunt amuzante, zâmbetul poate fi o acțiune cu adevărat pozitivă.

Și, când vine vorba de a face fiecare zodie să zâmbească, există anumite lucruri care le fac fericite și pe care ar trebui să le cunoști!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru a face un Berbec să zâmbească trebuie să-i propui să facă ceva ce îi place și să-i oferi șansa de a câștiga sau măcar de a se lupta pentru primul loc.

El este atras de sport, provocări și competiții. Berbecul adoră să câștige și acest lucru îl face să zâmbească din suflet, mai ales atunci când nu se așteaptă. Nu îi place să câștige prea ușor sau să fie lăsat să câștige, vrea să o facă corect și să merite.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vrei să faci un Taur să zâmbească, răsfață-l.

Îi place să fie alintat, răsfățat și tratat cu mâncăruri delicioase și lucruri care îi încântă toate simțurile, cum ar fi masajul, lumânările parfumate sau cadourile de lux. Tratează-l ca pe un rege și zâmbetul lui va fi orbitor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii tind să zâmbească mult oricum, dar dacă se simt puțin mai triști, să fie în preajma prietenilor și a ta îi va face fericiți.

De fapt, să vadă pe altcineva zâmbind îi va face și pe ei ză zâmbească. Zâmbetele sunt cu într-adevăr contagioase atunci când vine vorba de această zodie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul zâmbește atunci când e alături de familia lui sau când face ceva îmbunătățiri în casă, deoarece acordă o atenție deosebită locuinței lui și e tare mândru de ea.

De asemenea, îi place să fie în natură și să asculte muzică live. Există ceva la muzică ce îi hranește sufletul și îi provoacă un zâmbet sincer. Invită-l la un concert!
 

Citește și: Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Leu(22 iulie - 22 august)

Ceea ce face un Leu să zâmbească sunt cumpărăturile și cadourile perfecte pentru prieteni și familie.

Cu toate acestea, dacă vrei să-l faci tu să zâmbească, arată-i că ești foarte fericită și încântată să-l vezi. S-ar putea să crezi că i-ar fi rușine dacă ai începe să sari în sus de bucurie când îl întâlnești, dar nu, i-ar plăcea enorm!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara zâmbește atunci când găsește soluția la o problemă pe care nimeni altcineva nu o poate rezolva sau când reușește ceva în care alții credeau că va eșua.

Îi place să dovedească ce poate și să le arate oamenilor că nu trebuie să o subestimeze. Fecioarei îi place să fie considerată cea mai bună. Știe că e minunată, dar i-ai aduce un zâmbet pe față dacă i-ai confirma acest lucru.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța zâmbește atunci când se află în centrul atenției la un eveniment.

De asemenea, zâmbește când vede oameni care se tratează reciproc cu bunătate și respect, pentru că își dorește în secret ca toată lumea să se înțeleagă și să existe armonie. Și... animalele. Animalele o fac să zâmbească, mai ales când traversează o perioadă mai puțin bună a vieții ei. Fă-i cadou un cățeluș!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este fericit dacă se simte înțeles și apreciat.

Dar, când Scorpionul traversează nu cea mai bună perioadă a vieții lui, dacă iese afară și se bucură de Univers se liniștește și se înveselește. Îl vei face să zâmbească dacă îi oferi cadou un telescop pentru a putea admira stelele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are tendința de a zâmbi des, deoarece este foarte entuziasmat de viață și de aventurile pe care aceasta i le oferă.

Când Săgetătorul se simte trist, dacă își face planuri să meargă undeva îți va reveni. Oferă-i ocazia să facă ceva nou și îl vei face să zâmbească!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când Capricornul are o realizare și e apreciat pentru asta, zâmbetul lui va veni natural și din suflet.

Dar, mai mult decât a primi laude și premii, Capricornul este extrem de fericit dacă poate ajuta sau îndruma pe cineva. Cere-i sfaturi și îi vei aduce un zâmbet epe față!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tehnologia sau crearea a ceva util îl face pe Vărsător să zâmbească.

De asemenea, Vărsătorul adoră să se plimbe singur și să admire natura. Poate părea un pic ciudat zâmbind singur atunci când vede păsări și insecte, dar lui nu-i pasă. Vărsătorul se bucură de independența lui și nu o va ascunde niciodată. Oferă-i un bilet la Muzeul Satului, spre exemplu!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Citind o carte atât de convingătoare încât nu o poate pune jos, sau ascultând muzică nouă în mod repetat sau creând ceva frumos, nativul din Pești va zâmbi.

Îi place să se conecteze cu oamenii, chiar dacă sunt oameni fictivi. De asemenea, adoră să meargă la film și să se piardă în poveste. Cumpără bilete la cinema dacă e posibil, dacă nu, un film bun pe Netflix și un bol mare de popcorn îl va face să zâmbească cu sufletul.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod