Ce lucruri ar aprecia să faci pentru el, în funcţie de zodia lui

Fie că îţi spune direct sau doar îşi doreşte în secret, cu siguranţă iubitul tău are măcar un lucru pe care şi l-ar dori de la tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Probabil ştii că partenerul tău din această zodie este o persoană plină de energie.

El mereu va căuta viaţă şi aventură. În permanenţă îşi asumă riscuri, pentru că ştie că de asta are nevoie pentru a evolua şi pentru a câştiga. Cu toate acestea, va trebui să-l ajuţi pentru a se uşura puţin. Încurajează-l să se relaxeze şi să trăiască mai liniştit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cel mai bun mod de a te purta cu partenerul tău din Taur este să ai grijă de stomacul lui.

Eşti familiarizată deja cu clişeul că dragostea trece prin stomac. Dar acest clişeu este cât se poate de adevărat în cazul Taurului. Cea mai bună trataţie pentru acesta este să îi găteşti un preparat care să îi trezească toate simţurile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Invită-ţi partenerul din Gemeni la un concert sau la un spectacol muzical.

El se bucură de momentele la astfel de evenimente şi de oamenii relaxaţi care îl înconjoară. Iubeşte varietatea de acte regăsite la festivalurile de muzică. Şi se va distra mai ales dacă se amestecă cu ceilalţi oameni din jurul lui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există anumite lucruri care calmează un Rac.

Două dintre ele ar fi să îl scoţi la o plimbare cu barca sau faceţi o plimbare obişnuită pe plajă. Ori de câte ori Racul va avea ocazia să intre în contact cu apa, el se va simţi extrem de bine, e un semn de apă până la urma urmei.

Leu(22 iulie - 22 august)

Organizează o întâlnire nocturnă doar pentru voi doi.

Va fi extrem de încântat dacă te ocupi chiar tu de cină şi depui eforturi suplimentare pentru realizarea întâlnirii perfecte. Scoate la înaintare tot ce ai tu mai bun şi fă-l să se simtă special!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Poate fi vorba de lucruri simple dacă sunt făcute aşa cum trebuie şi care pot aduce cu adevărat fericire în sufletul bărbatului din Fecioară.

Aşadar, încearcă să planifici un picnic pentru el, să fiţi doar voi doi în parc şi să petreceţi timp de calitate unul cu celălalt.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi nevoită să cheltuieşti nişte bani dacă vrei să îţi răsfeţi iubitul din Balanţă.

Probabil ştii deja că e atras de toate lucrurile fine şi luxoase din viaţă. Deci, încearcă să-l inviţi la o cină generoasă la un restaurant. Poate fi vorba despre unul tematic, oferindu-i astfel ocazia să experimenteze lucruri noi din diferite culturi şi să se bucure de confortul vieţii clasei superioare. Este cel mai bun mod de a-l trata.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este vorba de surpriză în cazul Scorpionului. Ia-l într-o experienţă care îl va ţine în suspans.

Un Scorpion îşi doreşte mereu o doză de mister şi este atras de necunoscut. Cel mai bun mod de a te purta cu el este să plecaţi într-o călătorie în sălbăticie sau într-una plină de provocări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În cazul Săgetătorului este vorba despre explorarea necunoscutului.

Ştii deja că eşti într-o relaţie cu un rătăcitor înnăscut, cineva care are poftă în mod constant de experienţe noi. Deci, mergi mai departe şi rezervă o călătorie într-un loc în care nu a mai fost niciodată înainte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În mod ironic, cel mai bun mod de a trata un Capricorn este să-l ajuţi cu munca sa.

Este o persoană extrem de muncitoare, foarte ambiţioas şi care încearcă în mod constant să adune cât mai multe realizări în viaţă. Deci, ajută-l să facă totul de pe lista sa de sarcini. El tinde să muşte mai mult decât poate să mestece.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ştii că partenerul tău din Vărsător este o persoană foarte naturală care încearcă să fie mereu de folos altora.

Şi el va iubi dacă i te vei alătura în cauzele sale sociale şi caritabile. Arată-i că ai o inimă mare atât pentru ei, cât şi pentru alţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia este destul de simplă în cazul nativului din Peşti.

Doar încearcă să îţi exprimi interesul pentru lucrurile de care el este cel mai pasionat. Încearcă să vizionezi un film care îi place foarte mult sau să te implici în hobby-urile lui. O să aprecieze cu adevărat acest gest de dragoste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod