Cât de vorbăreţe sunt zodiile

Iată zodiile care nu se pot opri din vorbit şi cele de la care abia poţi să scoţi un cuvânt!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este impulsiv şi atunci când are ceva de spus, cu siguranţă toată lumea va auzi ce are de zis.

Berbecul poate vorbi peste oricine şi nu se va opri până nu va termina ce are de spus. Dacă cineva nu e de acord cu el, ar trebui să se pregătească pentru o dezbatere lungă şi consistentă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Discuţiile scurte, glumele stupide şi vulgaritatea descriu perfect un Taur.

El ar putea să vorbească ore întregi despre arta lui preferată sau despre alte pasiuni ale sale. Cu toate acestea, Taurul preferă să trăiască cele mai bune lucruri pe care le are viaţa de oferit în loc să vorbească despre ele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest semn este guvernat de Mercur. Nativii acestei zodii nu pot să nu vorbească.

Comunicarea este la fel de importantă ca şi aerul pentru Gemeni, iar minţile lor agere le permit să menţină o conversaţie. Gemenii pot vorbi aproape cu oricine şi nu au nicio problemă în a conduce discuţiile sau de a spune ceva interesant chiar dacă nu ştiu prea multe despre subiect.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul ţine la intimitatea lui, astfel încât îşi păstrează cu mare atenţie gândurile doar pentru el.

Îi apreciază pe cei care îl înţeleg cu adevărat. E nevoie de mutl timp pentru a-i câştiga încrederea, dar odată ce ai reuşi, vei auzi multe despre ceea ce se întâmplă înauntrul lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Totul este un spectacol pentru Leu.

El iubeşte să povestească, să ţină discursuri şi să mulţumească mulţimile. Vei avea şansa să vorbeşti si tu, dar va trebui să aştepţi să termine el. Dacă un Leu este pe scenă, el nu se va da prea repede jos de pe ea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mercur este planeta care guvernează zodia Fecioară, deci ea are întotdeauna multe în minte.

Desigur, fiind un pic nevrotică şi anxioasă, ea s-ar putea să nu dea întotdeauna dovadă de suficient curaj pentru a vorbi, ci doar să lase de înţeles sau să bată apropouri. Abilităţile sale analitice sunt de neegalat atunci când vine vorba de critici.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca semn de aer, Balanţa este un bun vorbitor, dar ştie şi când să asculte.

Este negociatorul zodiacului, iar dorinţa pentru echilibru o face să comunice excelent. Are multe de spus, dar ştie, de asemenea, când să ofere celorlalţi şanse de a se face auziţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul ştie că cu cât ascultă mai mult, cu atât va învăţa mai mult.

În timp ce toţi ceilalţi îşi dezvăluie secretele, el notează liniştit. Acesta poate sau nu să folosească aceste informaţii mai târziu, dar nu spune nu niciodată ocaziilor de a afla cât mai multe despre ceilalţi oameni. Scorpionul acţionează rar impulsiv şi toate cuvintele lui sunt calculate cu grijă pentru un rezultat optim.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sincer, entuziast şi direct, Săgetătorul se va bucura să vorbească ore în şir cu privire la subiectele preferate.

El e un mare profesor, deşi e posibil să trebuiască să îl opreşti din vorbit. Cea mai bună modalitate de a-l face să încheie discuţia este să îi vorbeşti despre o nouă carte sau să îl înveţi ceva de care nu a mai auzit până acum.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este prea ocupat cu munca pentru a-şi pierde timpul cu o conversaţie inutilă.

Nu are nicio problemă la o întâlnire de afaceri sau de a prezenta un raport de productivitate, dar dacă nu are nimic de spus, de ce ar trebui să spună ceva? Capricornul poate fi mai bun la scris decât la vorbit. Dacă i se oferă timp pentru a-şi alege cuvintele, el poate să îşi exprime cu adevărat punctul de vedere.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un semn de aer şi se urcă adesea pe scenă pentru a cere oamenilor să acorde atenţie unei anumite probleme.

Chiar şi într-o conversaţie privată, acesta va ţine discursuri. El este bine informat şi îi pasă foarte mult de subiectele pe care le abordează. Nu se poate linişti până nu reuşeşte să facă pe toată lumea să înţeleagă despre ce este vorba.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fiind una dintre cele mai sensibile zodii, dorinţa cea mai mare a Peştilor ar fi ca toată lumea să poată vedea ce se află în minţile celorlalţi, fără a fi nevoiţi să se exprime în cuvinte.

Din păcate, nu suntem cu toţii empatici, aşa că trebuie să folosim vorbirea pentru a ne exprima sentimentele. Peştii au multe sentimente. Dacă le oferi şansa de a se deschide, ei îţi vor spune totul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod