Cum să-ţi îmbunătăţeşti tehnica de flirt, în funcţie de zodia ta

Conform zodiei tale, ar putea exista o modalitate de a-ţi perfecţiona stilul de flirt. Iată care este!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are un stil de flirt foarte direct.

Cu toate acestea, asigură-te că nu flirtezi cu toată lumea din încăpere. Încearcă să alegi persoana care te interesează cel mai mult şi acordă-i atenţie nelimitată. Contactul vizual direct este o necesitate pentru oricine vrea să aibă succes atunci când flirtează. Asigură-te că aceşti ochi nu se rătăcesc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu te simţi foarte bine în corpul tău şi eşti maestru în folosirea limbajului trupului în procesul de seducţie.

Încerci să foloseşti atingerea pentru a arăta cuiva că eşti interesat de el. Există diferite tipuri de atingere, fiecare tip crescând în intensitate. Cele mai prietenoase dintre cele trei categorii includ atingerea sau apăsarea pe umărul cuiva. Oricine poate face acest lucru şi nu înseamnă neapărat că celalată persoană este atrasă de tine. O abordare puţin mai directă este să atingi celaltă persoană pe braţ sau pe talie. Iar, în cele din urmă, dacă îţi place să rişti, poţi încerca să îi atingi faţa. Reţine că flirtul prin atingere tinde să funcţioneze mai bine pentru femei, deoarece bărbaţii pot avea rapid probleme dacă acţionează aşa. Cu toate acestea, ambele sexe trebuie să se asigure că nu întrec limita.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu ştii totul despre puterea comunicării verbale atunci când vine vorba de seducţie.

Un ton sexy te poate ajuta să îţi atingi interesele în dragoste. La femei, vocea suavă atrage cel mai mult, în timp ce la bărbaţi, vocea profundă va fi cea câştigătoare. Manipularea vocii tinde să fie mai eficientă pentru femei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În dragoste tinzi să fii destul de sufocant.

Te poţi ataşa foarte uşor şi poţi ajunge până la obsesie. Pentru tine, nu există alte sfaturi de dragoste în afară de luptă din greu pentru a obţine. Acest lucru e valabil mai ales pentru doamne. Odată ce i-ai stârnit interesul cu tehnicile tale de flirt, fă un pas înapoi şi fă-l să vină la tine. Arătând că nu eşti prea dornică de la început, vei lăsa să creadă că ai mai multe opţiuni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu iubeşti să fii în centrul atenţiei.

Dar, dacă încerci să cucereşti pe cineva, e important să îi acorzi acelei persoane toată atenţia ta. Din fericire pentru tine, poţi realiza cu uşurinţă acest lucru prin poziţia capului tău. Studiile au demonstrat că femeiel arată mai bine atunci când îşi înclină uşor capul înainte, astfel încât sunt forţate să privească puţin în sus. Acest lucru creează un aspect mai feminin care atrage extrem de mult. Bărbaţii arată mai bine atunci când privesc în jos spre vârful nasului.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti cunoscută pentru personalitatea şi înfăţişarea ta modestă şi sofisticată.

Tinzi să fii oarecum timidă. Nu încape îndoială că mulţi sunt atraşi de senzualitatea ta. Fă un pas înapoi înainte de a te duce spre dulapul tău cu haine standard în culori gri, bej şi alb. Atunci când miza e mare, trebuie să fii mai îndrăzneaţă. Dacă vrei să fii seducătoare, optează pentru roşu. Indiferent dacă e vorba de ruj sau de o rochie sexy, culoarea roşie arată că femeia este disponibilă sexual.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu ai un farmec natural şi flirtezi excelent.

De fapt, cel mai probabil flirtezi fără să realizezi acest lucru. Provocarea este să te decizi cine îţi place cu adevărat, cu cine vrei să fii şi să încerci să nu risipeşti prea multă energie încercând să mulţumeşti pe toată lumea. Dacă îţi canalizezi carisma socială către o singură persoană, cu siguranţă vei avea succes.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele flirturi sunt mai jucăuşe, în timp de altele sunt mai seducătoare.

Când tu flirtezi, tinzi să faci parte din a doua categorie. Poţi părea destul de serios la început până începi să cunoşti cealaltă persoană mai bine. Trebuie ca interacţiunile să fie deschise şi distractive, sau ai purea sfârşi într-o situaţie destul de inconfortabilă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu ştii cel mai bine cum să îi faci pe oameni să zâmbească.

Ai un simţ de umor jovial şi o personalitate energică. Cu toate acestea, când încerci să flirtezi, încearcă să faci mai puţine glume şi să nu fii prea siropos. Femeile preferă introducerile simple şi bărbaţii vor femei directe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu poţi fi ridicol de precaut atunci când vine vorba de dragoste şi ideea de a flirta intenţionat te enervează la maximum.

Nu te deschizi prea uşor, iar sfatul astrelor este să te destinzi şi să te distrezi. Zâmbeşti mai des şi priveşte oamenii în ochi. Aceste două lucruri sunt foarte atrăgătoare. Distracţia flirtului vine din faptul că nu trebuie să îţi petreci restul vieţii cu persoană în cauză, aşa că totul este sub control.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îţi este frică să faci lucruri ciudate şi să încerci lucruri noi pe loc.

Acest lucru este excelent atunci când vien vorba de flirt, pentru că partenerul tău va fi instantaneu atras de natura ta spontană şi jucăuşă. Cu toate acestea, încearcă să păstrezi acest secret până la a doua întâlnire. Nu ai vrea să intimidezi persoana pe care ai pus ochii!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o zodie destul de introvertită, poţi fi retrasă şi te pierzi cu uşurinţă în gândurile tale.

Pentru o conexiune mai bună, fii atent la contactul vizual. Va fi greu la început, dar apoi te vei obişnui şi îţi va veni natural. Studiile au arătat că contactul vizual prelungit te poate face mai atrăgător, chiar şi atunci când vorbeşti cu un străin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod