10 sfaturi pentru ca relaţia dintre o Fecioară şi un Vărsător să funcţioneze

Fecioara şi Vărsătorul sunt două dintre cele mai independente personalităţi din întreg zodiacul.
Aceste două zodii tind să trăiască singure, fără nevoia de a avea un partener. Sunt extrem de independente, deci ce ar trebui să facă pentru ca relaţia dintre ei să funcţioneze? Desigur, provocarea nu poate să lipsească, dar nimic nu este imposibil atunci când vine vorba de iubire. Aşadar, este posibil ca o Fecioară şi un Vărsător să aibă o relaţie amoroasă de lungă durată.

Nu va fi uşor pentru două personalităţi atât de puternice să trăiască împreună, pentru că fiecare vrea dă dovadă de egoism şi vrea să domine.

Care sunt sfaturile pentru ca relaţia dintre o Fecioară şi un Vărsător să funcţioneze?


1. Fiţi mai intimi atunci când vine vorba de comunicare

Fiind firi independente, s-ar putea să nu fie deloc uşor să vă deschideţi unul în faţa celuilalt.
Dar singura modalitate de a avea o relaţie intimă este să comunicaţi întotdeauna unul cu celălalt. Trebuie sp vă deschideţi mai mult pentru a vă apropia.

2. Nu vă fie teamă să spuneţi adevărul

Niciodată nu trebuie să simţiţi că trebuie să tăceţi sau să vă cenzuraţi de dragul celuilalt. Sunteţi firi atât de puternice încât nu aveţi nevoie de protecţie privitor la sentimentele voastre. Sunteţi suficient de maturi şi de inteligenţi, încât să fiţi capabili să auziţi ce are celălalt de spus.

3. Gândiţi deschis

Da, sunteţi zodii foarte inteligente, dar asta nu înseamnă că veţi avea întotdeauna dreptate. Acum sunteţi într-o relaţie cu o altă persoană la fel de inteligentă şi trebuie să fiţi deschişi şi să acceptaţi faptul că unul poate avea dreptate şi celălalt nu.


4. Renunţaţi la orgoliu

Nu ar trebui să existe loc de mândrie în relaţiile de acest gen. Ambii aveţi persolităţi foarte puternice şi dacă nu vă ţine-ţi orgoliul în frâu, lucrurile s-ar strica între voi. E greu să rezişti ciocnirilor, neînţelegerilor şi luptelor constante.

5. Faceţi ceva în care amândoi puteţi fi productivi

Este întotdeauna plăcut când ambii parteneri sunt capabili să rezolve o anumită situaţie. Căutaţi întotdeauna ceva care să vă facă să vă simţiţi utili, pentru că dacă faceţi ceva ca un cuplu, atunci vă veţi conecta şi suda relaţia.

6. Fiţi întotdeauna sinceri unul cu celălalt

Ar trebui să faceţi un pact de a rămâne sinceri unul cu celălalt mereu.
Amândoi sunteţi fideli şi de încredere. Dacă unul dintre voi află că a fost minţit, atunci totul se va sfârşi. Pentru amândoi, necinstea este unul dintre cele mai mari păcate într-o relaţie şi poate fi o lovitură greu de gestionat.

7. Nu fiţi sufocanţi

Nu trebuie să fiţi prea lipicioşi şi dependenţi unul de celălalt pentru că asta ar însemna să ajungeţi să vă sufocaţi. Amândoi iubiţi libertatea şi nu vă puteţi permite să acţionaţi aşa dacă vreţi linişte în relaţie.

8. Invăţaţi să vă implicaţi în interesele celuilalt

Nu vă vor plăcea întotdeauna aceleaşi lucruri, dar când aveţi ceva în comun, încercaţi să vă implicaţi amândoi. Găsiţi lucruri noi care vă pot conecta cu adevărat.

9.
Fiţi cât mai darnici posibil


În acest tip de relaţie, ambii veţi fi nevoiţi să învăţaţi să faceţi compromisuri. Amândoi trebuie să vă obişnuiţi cu ideea de a nu obţine întotdeauna ce vreţi.

10. Respectaţi-vă reciproc spaţiul personal şi intimitatea

Meniţineţi-vă individualitatea şi respectaţi nevoia partenerului de a avea spaţiu şi intimitate. Acesta este una dintre cele mai bune modalităţi pentru a rezista ca şi cuplu.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod