Ce lucru ciudat nu îţi lipseşte niciodată din geantă, în funcţie de zodia ta

Geanta unei femei este plină de lucruri, unele dintre ele fiind total inutile şi ciudate!
Unele zodii îşi poartă întreaga viaţă în geantă, altele cară obiecte pe care nu le folosesc niciodată şi, cu toate acestea, nu pot renunţa la ele. Indiferent dacă este vorba despre o perie de păr sau o fotografie cu animalul de companie, principiul unora este să fie pregătite pentru orice.

Tu ce lucru ciudat porţi în geantă?


Berbec

O pungă de chipsuri. Eşti mereu pe fugă, aşa că nu este exclus să ai o pungă de chipusuri sau diverse gustări aruncate întâmplător prin geantă. De asemenea, încearcă să nu mănânci atât de repede!

Taur

Apă termală. Ca o adevărată fiică a lui Venus, încerci mereu să arăţi bine.
În plus, apa termală este un must-have pentru tenul tău şi vei face orice pentru a-ţi păstra strălucirea.

Gemeni

Aţă dentară.
Nimeni nu ştie acest lucru, dar tu şi Fecioara aveţi mai multe în comun decât crezi. De asemenea, nimănui nu îi place să îi rămână mâncare printre dinţi, aşa că aţa dentară nu-ţi lipseşte din geantă.

Rac

Şerveţele umede pentru copii. Tu ai o rutină de la care nu te abaţi. Îţi place să fii mereu fresh, iar şerveţelele pentru copii te ajută în situaţiile limită. Uneori, le foloseşti şi pentru îndepărtarea machiajului.


Leu

Dovezi pentru şantaj.
Nu vrei să fii prostită, motiv pentru care păstrezi constant dovezi detaliate oricunde ai merge. Asta în cazul în care vei avea vreodată nevoie!

Fecioară

Lenjerie de corp.
Recunoaşte, eşti obsedată de igienă. În plus, faci multe demersuri în acest sens în fiecare zi pentru a rămâne fresh şi sănătoasă.

Balanţă

O amuletă vintage.
Tu iubeşti tot ce e frumos, iar amintirile familiei sunt foarte importante pentru tine. Este destul de amuzant, dar asta porţi cu tine în geantă absolut tot timpul, aproape de inima ta.

Scorpion

O carte de astrologie. Te atrage domeniul mistic şi eşti obsedată de secrete.
Tocmai de aceea porţi în geantă o carte de astrologie, în cazul în care vei vrea să desluşeşti vreun mister.

Săgetător

Masca de somn. Indiferent dacă mergi în vizită la prietenii tăi sau călătoreşti cum faci de obicei, masca de dormit este întotdeauna o necesitate pentru tine.

Capricorn

Spray de autoapărare.
Tu nu ai încredere în oameni, e simplu! Din această cauză, pregătirea este esenţială pentru tine şi îţi place să planifici totul dinainte, chiar dacă scenariul pe care ţi-l faci este unul exagerat.

Vărsător

Carduri cadou. Fie că le colecţionezi sau vrei să fii pregătită în orice moment în cazul în care trebuie să faci un cadou, cert este că în geanta ta se află multe carduri cadou, goale sau pline.

Peşti

O revistă cu rebusuri şi integrame.
În ciuda exteriorului tău visător şi enigmatic, tu te plictiseşti repede şi încerci să găseşti soluţii pentru a te distra într-un fel sau altul.
Îţi plac cuvintele, aşa că alegi jocuri de acest gen pentru a avea o ocupaţie.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod