Cele mai frecvente minciuni pe care le spui, în funcţie de zodia ta

Ca fiinţe umane, nu putem fi sinceri tot timpul. Uneori ne străduim să părem mai buni decât suntem sau să ieşim mai simplu din anumite situaţii.

Care sunt cele mai comune minciuni pe care le spun zodiile?

 

Berbec


Cel mai mult minţi despre abilităţile şi experienţele tale. Ca Berbec, îţi place să exagerezi atunci când vorbeşti. Prin urmare, ai tendinţa de a inventa poveşti pentru a te pune într-o lumină mai bună.

Taur


Ca Taur, ai tedinţa de a minţi că eşti ocupat. La urma urmei, uneori preferi să ai o noapte liniştită decât să ieşi să socializezi.

Gemeni


Cel mai des minţi cu privire la locul în care mergi sau despre oamenii cu care te vezi. Îţi place distracţia şi aventura.

Ca rezultat, nu îţi plac planurile dacă există o opţiune mai bună.

Rac


Ca Rac, adesea minţi despre sentimentele tale, deoarece ai teninţa de a ascunde ce simţi. Când treci prin schimbări de dispoziţie bruşte sau te simţi vulnerabil, de obicei, încerci să maschezi toate aceste lucruri.

Leu


Tu minţi pentru a câştiga orice confruntare. Ca Leu, eşti plin de mândrie, aşa că îţi vei apăra imaginea cu orice preţ, chiar dacă ştii că greşeşti.

Fecioară


Adesea minţi şi foloseşte scuze pentru a obţine ceea ce vrei. Ca Fecioară, eşti o persoană specială şi îţi place să îţi organizezi viaţa într-un mod specific.

Prin urmare, minţi pentru a manipula o situaţie.

Balanţă


Ca Balanţă, tinzi să minţi pentru a rezona cu ceilalţi. Îţi place să socializezi şi de multe ori vei minţi din dorinţa de a crea o conexiune. Minciunile minore în scopul de a atrage oamenii din jur sunt viciul tău.

Scorpion


Ca Scorpion, minţi despre gândurile şi sentimentele tale. Ai tendinţa de a păstra ranchiună şi de a-ţi internaliza emoţiile. Îţi e greu să te confunţi cu alţii, astfel încât alegi să ţii totul în tine decât să faci o mare scenă.


Săgetător


Adesea minţi ca să ieşi din ceva. Ca şi Săgetător, preferi să fii liber decât să te confrunţi cu ceva plictisitor. Astfel, minţi pentru a-ţi crea propriul spaţiu pe care să-l explorezi aşa cum vrei.

Capricorn


Ca şi Capricorn, minţi despre vulnerabilităţile şi slăbiciunile tale. Te temi de aceste nesiguranţe şi astfel minţi şi te prefaci că ele nu există.

Vărsător


Ca Vărsător, preţuieşti adevărul mai presus decât orice altceva. Cu toate acestea, tu minţi pentru a-ţi duce planul la bun sfârşit.


Peşti


Adesea minţi pentru a-i proteja pe ceilalţi. Eşti conştient de durerea pe care poţi să o provoci, de aceea alegi să ascunzi unele lucruri.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod