Greşeala pe care o faci în dragoste, în funcţie de zodia ta

Adevărul este că atunci când vine vorba de iubire, nimeni nu este perfect. Cu toţii avem defectele noastre, care uneori ne împiedică să fim fericiţi în dragoste!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu depui eforturi cot la cot cu partenerul.

Principala problemă cu care te confrunţi în mod constant în relaţii este incapacitatea de a depune eforturi la fel ca partenerul pentru binele vostru. Adevărul este că relaţiile nu cresc din inerţie. E nevoie de timp şi de sacrificii nesfârşite din partea ambilor parteneri pentru a face lucrurile să funcţioneze cu adevărat. Partenetul tău nu va putea susţine relaţia de unul singur dacă tu nu eşti dispus să contribui la asta. Totul se poate prăbuşi în orice clipă dacă lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Spui mai multe decât este cazul.

Chiar dacă ţi-ai dori să îi spui totul partenerului de viaţă, astrele te sfătuiesc să nu o faci. Uneori, împărtăşirea mai multor informaţii decât e necesar îl pot pune pe fugă în loc să îl apropie. Acesta ar putea fi ultimul lucru care ai dori să se întâmple, dar există acest risc dacă eşti prea deschis. Pe de o parte, sinceritatea completă este cheia pentru a face lucrurile să funcţioneze. Cu toate acestea, nu este nevoie să oferi partenerului detalii inutile care îl vor îngreuna. În schimb, trebuie să îi arăţi că ai încredere în el spunându-i doar lucrurile esenţiale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te amăgeşti că totul este bine.

În general, ai o atitudine pozitivă. Poţi vedea binele în orice situaţie şi vrei mereu ce e mai bun din viaţă. Cu toate acestea, pentru că vezi lucrurile pozitive în absolut tot, uneori ignori partea negativă. A sosit timpul să încetezi să te mai prefaci că totul merge bine, dacă nu e deloc aşa. Este timpul să te trezeşti şi să îţi dai seama ce anume trage relaţia în jos.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Renunţi prea uşor.

Eşti primul care recunoaşte că atunci când lucrurile încep să scârţâie, te pregăteşti să fugi. Decât să alegi să încerci să repari ce e stricat sau să cauţi adevărul, tu preferi să treci mai departe. Nimeni nu doreşte o relaţie cu o persoană care e dispusă să renunţe la relaţie doar pentru că a apărut o problemă minoră. Astrele îţi recomandă să fii complet deschis faţă de partenerul de viaţă cu privire la ceea ce se întâmplă şi la măsurile pe care ar trebui să le luaţi pentru a vă îmbunătăţi viaţa de cuplu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încerci să îţi schimbi partenerul de viaţă.

Ca Leu, ai standarde incredibil de înalte cu privire la ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Nu eşti dispus să fii cu cineva care nu se străduieşte constant să fie cel mai bun. Dacă întâlneşti pe cinea care nu vrea să facă schimbări majore în viaţă, e clar că nu e genul tău de partener. Cu toate acestea, există o diferenţă enormă între încercarea de a motiva pe cineva şi încercarea de a-l schimba. Dacă ai impresia că poţi să reconstruieşti pe cineva după bunul plac, te înşeli amarnic!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trăieşti în trecut.

Se pare că, pur şi simplu, nu te poţi bucura de prezent şi eşti blocat în trecut. În loc să te prefaci că totul este în regulă, mai bine te concentrezi pe ceea ce te face să trăieşti în trecut. Partenerul tău nu va aştepta la infinit să îţi dai seama ce se întâmplă cu tine. Dacă nu reuşeşti să laşi trecutul în urmă, nu ar trebui să te implici într-o relaţie. Dacă există lucruri pe care le-a făcut partenerul tău şi peste care nu poţi să treci, nu ar trebui să mai continui cu el. Curăţă-te complet dacă vrei ca lucrurile să se schimbe!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să deţii controlul.

Probabil ai trecut prin lucruri neplăcute în trecut şi nu mai vrei ca acestea să se repede, de aceea cauţi mereu să ai ultimul cuvânt în relaţie. Nu îi permiţi sub nicio formă partenerului să deţină controlul, pentru că îl vrei tu. Chiar dacă este clar de unde provine această paranoia, trebuie să ştii că greşeşti. Astrele îţi recomandă să încerci să creezi un echilibru de putere în cuplu din care faci parte. Niciunul dintre voi nu trebuie să îl domine pe celălalt, pentru că asta nu e iubire adevărată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti dependent de partener.

Scorpionii sunt renumiţi pentru independenţa lor, deci această informaţie ar putea fi o surpriză. Chiar dacă nu vrei să te bazezi pe ajutorul familiei şi prietenilor, tu cauţi, de fapt, stabilitate în dragoste constant. Chiar dacă îţi doreşti mult acest lucru, el poate să provoace conflicte în cuplu. Eşti dispus să faci tot ce e necesar pentru a rămâne împreună şi poţi deveni dependent de partener. În loc să îl forţezi să fie mereu acolo pentru tine, ar trebui să te ocupi de propria-ţi persoană.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ascunzi lucruri.

Deşi nu trebuie să fii ca o carte deschisă în relaţie, nu vrei neapărat să îţi minţi partenerul. Păstrarea secretelor este ceva ce poate aduce haosul în cuplu. Astrele îţi recomandă să fii cât mai cinstit posibil. Cu toate acestea, se pare că a fi sincer nu ţi se potriveşte. Tu ţii anumite detalii şi informaţii doar pentru tine atunci când eşti implicat într-o relaţie, dar nu e vorba de minciuni mari. Trebuie să descoperi cauza pentru care o faci, pentru că e posibil ca persoana cu care te întâlneşti să nu fie potrivită pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti îndoielnic şi te plângi întodeauna.

Cu toţii suntem nesiguri din când în când. Dar, dacă amesteci constant drama cu viaţa amoroasă, cu siguranţă partenerul tău nu va fi prea încântat de asta. Nimeni nu vrea să aibă o relaţie cu cineva care se plânge mereu de un lucru sau altul, ci din contră îşi doreşte o persoană cu o atitudine liniştită.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Manipulezi adevărul.

Eşti obişnuit să îţi vezi de drumul tău şi nu accepţi nimic mai puţin decât ţi-ai propus. Nu te sperie ideea de a face tot ce e necesar pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, chiar dacă asta înseamnă să fii manipulator. Principalul motiv pentru care relaţiile tale se destramă este incapacitatea ta de a spune adevărul. Tu te plângi constant şi dai vina pe partenerul tău pentru tot ceea ce se întâmplă, deşi ar trebui doar să recunoşti că eşti la fel de vinovat.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Aştepţi perfecţiunea.

Standardele tale sunt incredibil de ridicate, dar asta nu înseamnă că şi a celor din jurul tău trebuie să fie la fel. Nu poţi continua să îţi forţezi partenerul să se comporte ca o persoană complet diferită faţă de cine este de fapt. Pentru ca relaţia să funcţioneze, trebuie să îl accepţi pe cel de lângă tine pentru cine este cu adevărat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod