7 trăsături ale zodiilor de Apă

Râurile care curg prin vârfuri şi văi sunt adesea văzute ca unele dintre cele mai serene minuni ale Pământului. Undele blânde care se rostogolesc peste pietre şi reflexia strălucitoare fac din apă o adevărată frumuseţe a naturii.
Cu toate acestea, la fel ca în cazul tuturor lucrurilor frumoase, stau ascunse multe secrete. Asta se întâmplă şi atunci când vine vorba de semnele zodiacale de apă, care în lumea astrologiei sunt trei: Peşti, Rac şi Scorpion.

Care sunt cele şapte adevăruri despre semnele de apă?


1. Semnele de apă observă totul

Toate cele trei zodii de apă sunt cunoscute pentru atenţia asupra detaliilor şi pentru instinctele lor ascuţite atunci când vine vorba de a cerceta oameni şi situaţii. Ele sunt ghidate de instinct şi pot simţi dacă intenţiile unei persoane sunt onorabile sau nu doar prin analizarea limbajului corporal şi a comportamentului lor general. Ca un râu care umple fiecare fisură din calea sa, semnele de apă acoperă fiecare detaliu şi, adesea, găsesc lucruri pe care alţii le pierd.


2. Semnele de apă au trăiri intense care le pot copleşi

Zodiilor de apă nu le sunt străine emoţiile, de fapt, ele le simt chiar intens. Pe de o parte, latura lor emoţională le poate oferi multă înţelepciune ş le permite să fie incredibil de empatice, ceea ce le ajută să creeze legături puternice cu ceilalţi. Dar, uneori, ele pot fi copleşite de sentimente, iar acest lucru le poate împiedica să gândească logic sau să ia decizii raţionale.

3. Semnele de apă se pierd adesea în gânduri

Uneori, aceste zodii ar putea părea retrase sau timide, însă adevărul este că sunt adânc pierdute în gânduri. Ele se trezesc în această situaţie şi nu pot face nimic în privinţa ei. Pentru că sunt predispuse să analizeze absolut tot, ele îşi complică de multe ori viaţa singure.
Au prostul obicei de a inventa probleme şi obstacole în mintea lor, care de fapt nu există.

4. Semnele de apă caută sentimentul integrării şi depun mari eforturi în acest sens

Aceste zodii nu au nevoie de prea multe în viaţă pentru a fi fericite. Atât timp cât se află în jurul grupului lor şi au oameni cu care se pot conecta la un nivel profund, atunci ele vor fi mulţumite. Ele nu iubesc nimic altceva decât să-şi vadă prietenii şi familia fericiţi şi sunt dispuse să facă sacrificii mari pentru a aduce zâmbetul pe faţa celor dragi.

5. Semnele de apă pot fi uşor distrase şi sunt destul de indecise

La fel ca un râu plin de viaţă, zodiile de apă au tendinţa de a fi peste tot şi totuşi nicăieri, iar acest lucru devine şi mai evident atunci când trebuie să ia decizii importante.
Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind uşor de distras. Acum pot fi foarte atente la ceva, iar într-un moment să fie total absente. Nu o fac cu rea-voinţă, doar că nu pot controla acest lucru.

6. Semnele de apă sunt misterioase

Zodiile de apă au o latură foarte privată şi misterioasă. Lor nu le place să pună cărţile pe masă dintr-o dată. Sunr cunoscute pentru faptul că sunt precaute, mai ales când se află în jurul unor persoane pe care nu le cunosc. Din când în când, ele au nevoie de spaţiu pentru a se gândi şi pentru a se relaxa. Cât de mult şi-ar iubi prietenii şi familia, ele au nevoie de momente în care să stea singure.

7. Semnele de apă sunt creative şi au o imaginaţie bogată

Dacă există un lucru care să fie sigur despre aceste zodii, acela ar fi că ele au un mod unic de a privi lumea.
Această perspectivă plus imaginaţia lor vie le împinge adesea spre o carieră de scriitor, muzician sau oricare alta care implică creativitate. Sunt nişte visătoare absolute ale căror idei nu sunt limitate de reguli sau convenţii complicate.







 






Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod