Pregateste-ti fata si corpul de expunerea la soare!

Specialistii de la Elos Skin & Laser Center ne spun ce proceduri putem face pentru un bronz sanatos si o silueta bine definita!

Pasul 1: Analiza alunitelor

Preventie inainte de tratament! Daca ai alunite pe fata sau corp,  incearca diagnosticarea profesionala cu Fotofinder, inainte de expunerea la soare. Aceasta procedura nedureroasa si non-invaziva identifica si monitorizeaza alunitele cu grad de risc, pentru a depista din timp cancerul de piele.

Pasul 2: Hidratare si Protectie

Protectie inainte de toate. Pentru un bronz frumos si sanatos ai nevoie de hidratare optimala pentru piele. Intraceuticals Rejuvenate restabileste nivelul ideal de apa in piele si te ajuta sa iti pastrezi tenul tanar si proaspat, prevenind astfel semnele premature de imbatranire provocate de razele UV.

Pasul 3: Abdomen Plat

Cooltech te ajuta sa scapi de 5 cm in 3 saptamani ,definitiv si fara durere. Singurul tratament care raceste pana la -8 grade Celsius, te ajuta sa elimini definitiv grasimea din zonele dorite. Procedura de criolipoliza Cooltech reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul echipamentului Cooltech, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Pasul 4: Fermitate si Celulita

Celulita si lipsa fermitatii iti dau batai de cap? Velashape III te pregateste de plaja repede si fara durere. Cele 4 tehnologii continute Radiofrecventa, Infrarosu, Vacuum si Role lucreaza pentru eliminarea in profunzime a celulitei si garantarea fermitatii pielii. Aceste tehnlogii ofera rezultate vizibile inca de la prima sesiune de tratament, astfel grijile legate de expunerea la plaja, nu vor mai reprezenta o problema.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod