Bogdan Mirică, succes internațional alături de Londa Professional

În luna iunie 2015, insula Rodos a găzduit evenimentul Lifestyle Destination 2015, organizat de Londa Professional. Au fost prezenti 130 de hairstiliști de elită din 16 țări.

Bogdan Mirică, membru in echipa Londa Professional România, a reprezentat tara noastra în cadrul evenimentului din Grecia, unde a pus in scenă un concept integrat în materie de hairstyling. Conceptul a fost inspirat de anii ‘60 și în special de trei femei extraordinare ale acelor vremuri – Audrey Hepburn, Elke Sommer și Mary Quant. Acesta vorbește despre revoluția normelor sociale, începând de la coafuri până la moda anilor '60.  Coafurile create au vizat trei tipologii de femei: femeia elegantă, femeia sexy și femeia avangardistă.

În cadrul evenimentului, Bogdan a susținut un seminar Look & Learn, în care a prezentat pas cu pas coafuri pe păr lung și tunsori, oferind informații folositoare, atât din punct de vedere tehnic, cât și al produselor folosite.

După seminar, a avut loc Gala Londa Professional, în cadrul căreia Bogdan a susținut un show excepțional, pornind de la lookurile de zi ale modelelor prezentate în timpul seminarului pe care le-a transformat în lookuri de seară.

Acest eveniment a fost un moment special în cariera mea. M-am simțit foarte inspirat și am împărtășit tuturor din ceea ce știu, mi-am amintit de oamenii care au contribuit la formarea mea, cărora vreau să le mulțumesc. Simt că acesta este doar începutul și îmi doresc în continuare să devin cea mai bună versiune a mea", ne mărturisește Bogdan Mirică despre evenimentul din Rodos.

Bogdan Mirică este hairstilist cu o experiență de peste 10 ani, iar din 2008 face parte din echipa Londa Professional România, participând la proiectele echipei și susținând seminarii în țară și la The Studio.

De-a lungul carierei, Bogdan Mirică s-a specializat la cursuri la Academia Sassoon Londra și la Patrick Cameron. În 2013 și-a deschis propriul salon în București, Londra 17.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod