CAITLYN JENNER - noi dezvăluiri despre propriul show tv!

Caitlyn Jenner a devenit, în sfârșit, persoana care și-a dorit mereu să fie, iar acum se bucură din plin de noua sa viață. Aventura lui Caitlyn continuă în noua serie săptămânală I Am Cait, care va avea premiera duminică, 2 august, la ora 21:00, numai la E!

Seria săptămânală în opt episoade dezvăluie publicului E! modul în care Caitlyn Jenner se adaptează la noua sa viață de femeie transgender și la noua normalitate - cum a descris-o ea însăși. Materialul video de promovare lansat astăzi arată, în premieră, secvențe din episoadele noului show de la E!
De ce am luat decizia de a filma această serie?, spune Caitlyn în acest videoclip, îmbrăcată în ținute în care nu am mai văzut-o până acum, continuând cu răspunsul: Am să vă spun povestea mea... O poveste despre ce înseamnă să devii persoana care ești cu adevărat. Vom vorbi despre tot, promite Caitlyn. Vom face multe lucruri amuzante în premieră. Vom merge la cumpărături pentru prima dată, dar și cu motocicleta, ca băieții, pentru că - nu-i așa? - și fetelor le place asta!

În noua sa viață, Caitlyn are parte și de destule momente în vechea tradiție a familiei Kardashian-Jenner. Cait a petrecut Ziua Tatălui bucurându-se de compania copiilor și a nepoților săi, care i-au făcut o mulțime de cadouri, printre care haine și pantofi care să îi completeze garderoba din ce în ce mai asortată!  ris Jenner a rupt tăcerea, la rândul ei, spunându-și părerea despre coperta istorică a revistei Vanity Fair, în care a apărut prima fotografie cu Caitlyn Jenner. Cred că este un lucru minunat, a declarat Kris Jenner pentru emisiunea de divertisment Extra. Cred că atunci când o persoană își urmează visele devine o inspirație pentru toți ceilalți. Trebuie să faci ceea ce îți aduce fericirea cu adevărat, a mai adăugat Kris Jenner. Este părerea unanimă.

După apariția pe coperta și în paginile revistei Vanity Fair, o vom vedea pe Caitlyn pășind pe covorul roșu al Premiilor ESPY 2015, când va primi distincția Arthur Ashe Courage Award. Este primul eveniment important la care participă după această schimbare, așa că va fi o noapte de neuitat pentru toată lumea! Noua docu-serie săptămânală I Am Cait va avea premiera duminică, 2 august, la ora 21:00, numai la E!

Pentru a urmări noul material video de promovare a seriei accesați acest link:
www.eonline.com/news/670731/new-i-am-cait-promo-caitlyn-jenner-bonds-with-family-rides-a-motorcycle-reveals-why-she-s-doing-her-own-series-watch

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod