Farmec lanseaza balsamurile de buze Gerovital Plant, cu efect hidratant si protector

Farmec Cluj-Napoca lanseaza balsamul de buze Gerovital Plant, in trei variante – portocaliu, pentru buze hidratate, verde, pentru regenerare si protectie si albastru, pentru calmarea si cicatrizarea buzelor crapate.
Farmec Cluj-Napoca lanseaza balsamul de buze Gerovital Plant, in trei variante – portocaliu, pentru buze hidratate, verde, pentru regenerare si protectie si albastru, pentru calmarea si cicatrizarea buzelor crapate. Ceara de albine, uleiurile naturale, aloe vera, mentolul si factorul de protectie solara sunt ingredientele care redau frumusetea buzelor.

"Cele trei produse corespund unor necesitati diferite, de la hidratarea pielii sensibile a buzelor, la regenerare sau actiunea antiinflamatoare, ceea ce le face nelipsite din  geanta oricarei femei, nu doar in sezonul rece, ci pentru o utilizare zilnica", explica Mariana Sinitaru, Marketing Specialist Farmec Cluj-Napoca.
"Am ales denumiri sonore, care te fac sa banuiesti gustul si efectele balsamurilor, chiar inainte de a le incerca si culori tonice pentru ambalaje".

Balzzzam  - balsam de buze pentru hidratare intensiva, cu aroma mentolata, contine o combinatie de ceara de albine si uleiuri naturale, ingrediente cu actiune antiinflamatoare si calmanta. Balsamul regenereaza si hidrateaza buzele, lasandu-le moi si netede.

Balsammm – balsam de buze protector cu SPF 15, cu aroma delicioasa de vanilie protejeaza buzele de radiatiile solare UVA/UVB, hidrateaza in profunzime si asigura regenerarea celulara.
Formula balsamului are la baza combinatia vitamina E  - aloe vera, o adevarata bariera care impiedica pierderea apei din piele, mentinand buzele hidratate.

Balsamed – balsam de buze cu mentol este produsul ideal pentru calmarea buzelor arse de soare si vant. Ingredientele continute de acest balsam catifeleaza si cicatrizeaza buzele sensibile – mentolul actioneaza ca un analgezic local, calmand pielea, uleiul mineral si vitamina E asigura hidratare si protectie.  

Balsamurile Grovital Plant sunt disponibile in hipermarketuri, farmacii si magazine traditionale, la pretul recomandat de 5 lei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dreamwind55 pe 3 Feb 2011, 15:39
    balzzzam cu metol

    E super, e mentolat si confera buzelor racoare si alinare. M-a salvat cand am fost racita si aveam febra si imi ardeau buzele.... I mai iau!

    1
    0

  • lucian pe 19 Dec 2010, 19:52
    balsam galben

    cred ca e gresita combinatia de ingrediente, ca pe mine ma pisca si buzele si ochii dupa ce ma dau cu cel galben. e fffff mentolat, poate e creion nazal,ha ha ha.

    1
    0

  • iguanitza pe 8 Dec 2010, 13:22
    farmec

    Ieri am descoperit și eu balsamurile astea și mi l-am luat pe cel galben.

    0
    0
Comentariul tau a fost inregistrat.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod