Secretele bronzului organic

Dacă te gândești să apelezi la bronzul organic, iată câteva lucruri pe care ar trebui să ți le spună fetele din salon, însă din diferite motive, refuză să o facă. Primul lucru pe care

Dacă te gândești să apelezi la bronzul organic, iată câteva lucruri pe care ar trebui să ți le spună fetele din salon, însă din diferite motive, refuză să o facă.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de bronzul organic este exfolierea pe tot corpul. Exfoliantul trebuie să fie destul de abraziv, în așa fel încât să te asiguri că bronzul nu o să se așeze pe piele sub formă de brobonițe.

Bronzul organic arată asemănător cu cremele autobronzante din comerț, diferența fiind făcută de felul în care acesta este aplicat și de calitatea produsului.

După ce ți-ai făcut bronzul organic, nu ai voie să te îmbraci imediat (trebuie să aștepți să se usuce produsul), să transpiri sau să faci duș.

Altfel, riscul de a avea pete pe piele este foarte mare.

Asigură-te că produsul folosit pentru bronzul organic are o nuanță asemănătoare cu bronzul natural.

Ai grijă la coate, genunchi, glezne, clavicule și degete. De multe ori se întâmplă ca acolo să apară exces de produs și deci să fii mai bronzată în zonele respective.

Dacă ai trecut de toți pașii de mai sus cu bine și bronzul arată exact cum ți-ai dorit, atunci trebuie să te pregătești pentru perioada în care acesta se va șterge.

Deoarece bronzul organic nu se curăță uniform, perioada de tranziție o să-ți asigure câteva pete mai deschise pe piele.  :)

http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod