Party Style II. Eyeliner şi ruj roşu sau corai

Dacă în noaptea de Revelion ai decis să adopţi un aspect sexy, atunci poţi să apelezi la eyeliner şi ruj roşu sau corai. După ce ai trasat o linie groasă de tuş negru pe toată

Dacă în noaptea de Revelion ai decis să adopţi un aspect sexy, atunci poţi să apelezi la eyeliner şi ruj roşu sau corai.

După ce ai trasat o linie groasă de tuş negru pe toată suprafaţa pleoapei superioare şi uşor ascendentă, aplică un fard irizat, deschis, pe cel mai înalt punct al arcadei. În cazul acestui tip de machiaj, poţi să-ţi aplici atât gene false bandă, cât şi gene false mănunchi. Depinde doar de tine cât de spectaculos îţi doreşti să fie machiajul. Dacă, în schimb, nu ai mai purtat niciodată şi îţi e frică să le foloseşti, atunci poţi să apelezi la o mascara pentru alungire şi să insişti pe genele din colţul extern al ochiului.

Nu aplica mascara pe genele de pe pleoapa inferioară şi ai grijă ca acestea să nu fie încărcate de fard sau pudră.

Tenul trebuie să fie unul de porţelan, imaculat, iar pentru asta ai nevoie de un fond de ten pe bază de silicon. În ceea ce priveşte blush-ul, aplică unul foarte irizat, într­­-o culoare naturală. Pentru un aspect sexy şi provocator, este obligatoriu ca buzele să iasă în evidenţă. Pentru a te asigura că rujul nu o să migreze, aplică pentru început pe conturul buzelor un creion în aceeaşi nuanţă cu rujul ales.

Dacă vrei să creezi senzaţia de volum, atunci depăşeşte puţin conturul buzelor. Doamnele care au o personalitate puternică şi nu le e frică să poarte un machiaj cu totul ieşit din comun pot să aplice puţin glitter pe buze, însă asigurânu-se că şi acesta este de aceeaşi nuanţă cu rujul şi creionul contur.

http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod