Party Style! Machiajul tău de eveniment

Cu siguranță te-ai decis unde o să petreci noaptea de Revelion și acum, fiind pe ultima sută de metri, te gândești la cum o să te îmbraci, coafezi și machiezi. Există două reguli de

Cu siguranță te-ai decis unde o să petreci noaptea de Revelion și acum, fiind pe ultima sută de metri, te gândești la cum o să te îmbraci, coafezi și machiezi.

Există două reguli de bază: încearcă să nu exagerezi și ai grijă la colorimetrie. Atâta timp cât ai decis ce vrei să scoți în evidență (haine, păr sau machiaj) și ai ales cu grijă culorile, în seara de Revelion ai voie să porți orice!

De la glitter la gene false, pigment sau eyeliner colorat, seara de Revelion îți dă ocazia să-ți pui în evidență personalitatea și să scoți în evidență latura ta artistică! Hai să lăsăm machiajul natural pentru altă dată :)

Să începem!

Dacă vrei să ai un aspect dramatic, misterios și puternic, cea mai bună variantă este smoky eyes! În funcție de culoarea ochilor, a părului și a hainelor, alege o culoare închisă, cum ar fi negru, maro închis sau mov și aplic-o pe toată pleoapa superioară, având însă grijă să nu depășești pliul pleoapei.

Apoi aplică luminozitate (o culoare deschisă, însă în același ton cu cea închisă) pe cel mai înalt punct al arcadei și conturează inclusiv pleoapa inferioară, la linia de implantare a genelor, cu aceeași culoare închisă.

Pentru a realiza un aspect cu mult mai dramatic, aplică un creion khol de culoare închisă pe conjunctivă și gene false.

Mascara trebuie să fie una de volum, aplicată în două straturi, iar blush-ul ușor irizat într-o culoare cât mai naturală (roz, peach). Deoarece ai decis să pui accent pe privire, buzele trebuie lăsate naturale. Alege un gloss în culoarea blush-ului sau un ruj mat de aceeași culoare.

Data viitoare îți voi spune mai multe tipuri de machiaj pe care le poți purta în noaptea de Revelion!

http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod