Ochii- oglinda sufletului!

În primul rând, îţi mulţumesc că ai avut răbdare şi ai aşteptat să înceapă partea cea mai interesantă: machiajul ochilor! Sunt convinsă că până acum ai acumulat destule informaţii

În primul rând, îţi mulţumesc că ai avut răbdare şi ai aşteptat să înceapă partea cea mai interesantă: machiajul ochilor! Sunt convinsă că până acum ai acumulat destule informaţii despre îngrijire şi machiajul tenului.

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Nu e aşa că îţi doreşti ca ochii tăi să radieze de frumuseţe şi să fie plini de expresivitate?

Pe parcursul următoarelor articole o să-ţi spun pas cu pas care sunt metodele prin care vei reuşi să ai un machiaj al ochilor frumos, atrăgător, potrivit pentru fiecare ocazie şi adaptat pe diferitele forme de feţe şi trăsături.

Lecţia de astăzi îi este dedicată fardului bază. Acesta are scopul de a menţine culorile pe pleoapă pe o perioadă cât mai mare şi de a te ajuta să degradezi culorile, astfel încât acestea să se îmbine armonios şi să răsară efectiv printre genele tale.

Ai văzut cum se strânge fardul în pliul pleoapei şi cum, de multe ori, îţi pătează pleoapa şi pare aruncat în grabă, deşi te-ai chinuit câteva minute bune să-l aplici? Astăzi îţi voi spune secretul ca acest lucru să nu se mai întâmple. Se numeşte : fard bază.

Fardul bază arată ca un fard normal, numai că este de culoarea pielii. El poate să fie mat sau irizat, în funcţie de genul machiajului pe care îţi doreşti să-l adopţi. Realizează că am spus irizat, nu sidefat.

Diferenţa dintre acestea este următoarea: în timp ce sideful are granulele acelea strălucitoare şi opulente, fardul irizat luceşte într-un mod natural, fără a lăsa senzaţia de….glob de Crăciun sau de machiaj pentru club :)

Fardul bază se aplică pe toată suprafaţa pleoapei superioare şi inferioare. Acest tip de fard te va ajuta să fixezi şi mai bine fondul de ten, anticearcănul şi pudra aflate sub el. În plus, culorile pe care le vei aplica peste fardul bază o să fie mai intense şi se vor degrada, fără a păta pleoapa.

Astfel vei avea ocazia să îmbini mai multe culori, fără a părea că le-ai aruncat efectiv pe pleoapă şi vei evita inesteticele dungi apărute când încerci să degradezi culorile.

Citeşte mai mult aici: http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod