Make-up videoclip Tom Boxer & Morena feat J Warner - Deep In Love

În urmă cu câteva luni am asigurat makeup-ul clipului „Deep in Love”. Pentru că eram familiară cu stilul lui Tom Boxer de a regiza ședinte foto și clipuri, am decis, împreună cu Cristina

În urmă cu câteva luni am asigurat makeup-ul clipului „Deep in Love”.

Pentru că eram familiară cu stilul lui Tom Boxer de a regiza ședinte foto și clipuri, am decis, împreună cu Cristina (Morena), ca de data aceasta să facem un make-up mai puțin natural față de cum eram obișnuite. Zis și făcut. Ne-am prezentat cu toții la datorie și am început pregătirile de filmări. Totul ar fi mers perfect, dacă nu ne abăteam de la planul clasic, cu care am avut succes de fiecare dată.

Cristina este model internațional.

Cu alte cuvinte, pe lângă frumusețea naturală, ea înțelege „din zbor”conceptul proiectului și adoptă atitudinea potrivită, fără să chinuiască fotograful/regizorul cu întrebări de genul “Cum trebuie să stau? Zâmbesc? Mai e mult?”. Știind că are trăsături puternice și o față foarte expresivă, era de la sine înțeles că are nevoie de foarte puțin machiaj. Orice tentativă de a-i schimba naturalețea îi fură din frumusețe. Mai mult, prima oară când am machiat-o, mi-a spus că este minunat și suficient, eu considerându-l doar o schiță, în vederea "adevăratului" machiaj.
Acestea fiind spuse, amândouă ne-am încăpățânat să facem ceva “diferit”. Iar prin diferit mă refer la puternic :)

Decise ca de această dată să sfidăm regulile trăsăturilor ei, am început machiajul. Rezultatul a fost dezamăgitor. Intrat în cabina de make-up, Tom a spus: “Unde e Cristina? O vrem înapoi. Simina, machiajul e frumos, DAR NU E EA”. Un pic supărate de feedback-ul primit, am luat “guma de șters” și am readus-o pe Cristina pe platoul de filmare. Rezultatul final a fost un make-up fresh, eyeliner fără gene false (în alte condiții, nici nu concepeam un make-up pentru filmări, fără gene), pleoapa inferioară foarte puțin conturată, creion alb khol pe mucoasă și accent pe buze.

Zâmbind mulțumit, Tom s-a așezat în spatele camerei de filmat, iar Cristina a intrat în rolul Morenei.

Pentru mai multe detalii, vizitati: http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod