Ai grijă de tenul tău în 5 paşi!

Orice tip de ten are nevoie de produse dedicate nevoilor lui. Cu toate acestea, toate tipurile de ten trebuie îngrijite cu ajutorul următorilor pași: Înainte de a-ți bea cafeaua de

Orice tip de ten are nevoie de produse dedicate nevoilor lui. Cu toate acestea, toate tipurile de ten trebuie îngrijite cu ajutorul următorilor pași:

Înainte de a-ți bea cafeaua de dimineață, tenul tău trebuie curățat cu demachiant și loține tonică. De ce? Pentru că noaptea, tenul “se trezește” și produce o cantitate de sebum mai mare decât în timpul zilei. În cazul în care sari peste demachierea de dimineață, sebumul se va oxida și vor apărea punctele negre. Nu este cazul să urăști sebumul.

Din contră, el este cel care lubrifiază tenul și face ca ridurile să apară cât mai târziu (în funcție de tipul tău de ten. Dacă acesta este gras, deci cu exces de sebum, atunci în timp vor apărea foarte puține riduri, iar dacă este un ten uscat, atunci ridurile vor fi mai multe, dar superficiale).

Pasul doi este crema de zi. Aceasta trebuie aplicată în primul rând pentru a-ți proteja tenul pe tot parcursul zilei și, în al doilea rând, pentru a prelungi frumusețea tenului tău.

În funcție de alegerea făcută, crema de zi poate să fie și o bună bază de machiaj.

Demachierea de seară...cred că nu mai este cazul să spun motivele pentru care este importantă :) . Oricum, ea este obligatorie, chiar dacă în timpul zilei ai purtat sau nu machiaj. Cu ocazia asta, înlături praful și sebumul de pe față.

Crema de seară se numește și cremă tratament, deoarece asigură hidratarea, nutriția sau reglarea excesului de sebum. Ca orice cremă, ea se aplică atât pe față, cât și pe gât.

Exfolierea este modalitatea prin care, cel puțin o dată pe săptămâna, îndepărtezi un strat de celule moarte de pe față și-ți ajuți tenul să respire.

Astfel, vei avea o piele catifelată, machiajul se va așeza mai frumos și vei evita descuamarea (exfolierea) tenului în zona frunții, a nasului și a bărbiei.

Pentru mai multe detalii, vizitează http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod