Machiaj de videoclip

Acum aproape o lună am filmat videoclipul Kaiia – Crazy Love. Ce a ieșit, citiți mai jos. Înarmată cu multe produse de make-up și multă, multă răbdare, la 9:30 dimineața mă aflam

Acum aproape o lună am filmat videoclipul Kaiia – Crazy Love.

Ce a ieșit, citiți mai jos.

Înarmată cu multe produse de make-up și multă, multă răbdare, la 9:30 dimineața mă aflam la locația unde urma să se filmeze videoclipul. Spun asta, fiind perfect conștientă că filmarea videoclipului urma să dureze aproximativ 24 de ore, iar eu trebuia să fac cel puțin 3 machiaje diferite.

Când am văzut-o prima oară pe Kaiia, gândul meu s-a dus direct la “Lollipop”. Este o fată frumoasă, dulce și foarte, foarte feminină.

Până să mi se comunice schema de machiaj pe care trebuia să o urmez, am luat decizia (de la mine putere) ca primul make-up să fie unul glossy, roz și care să-i scoată cât mai bine în evidență trăsăturile frumoase.

Zis și făcut. Primul make-up a fost realizat din fond de ten fluid (pentru a nu încărca prea tare tenul), degradeuri de roz, ochii conturați cu negru și gene false tip bandă, foarte dese și lungi (gene care nu se pot purta în mod normal pe stradă). Când a venit rândul buzelor, am decis că acestea trebuie să fie fucsia și foarte, foarte glossy.

Deși machiajul arăta foarte bine, am omis să iau în calcul un sigur aspect (și cel mai important): cadrul în care Kaiia trebuia să filmeze era unul plin de puf, care zbura în direcția ei. Rezultatul? După fiecare 5 minute de filmat, urmau alte 5 minute de pauză, pentru a-i retușa machiajul, în special buzele care, fiind date cu foarte mult gloss, erau pline de puf :)

Când a venit momentul să facem ultimul machiaj, ne-am gândit să schimbăm total aspectul gossy de la început. Așa că am trecut de la adorabilul “all pink” la buze negre, pomeți sculptați excesiv și ochii smoky.

Rezultatul îl puteți vedea aici:

Sper să vă placă! :)

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod