Alexandra Stan, machiaj perfect la cinci dimineaţa

În urmă cu aproximativ o lună am participat la filmarea clipul Alexandrei Stan, iar pe data de 4 iunie, acesta a fost lansat. Hai să vă povestesc câte ceva din cum a fost pe platourile de

În urmă cu aproximativ o lună am participat la filmarea clipul Alexandrei Stan, iar pe data de 4 iunie, acesta a fost lansat. Hai să vă povestesc câte ceva din cum a fost pe platourile de filmare.

La ora 9 dimineața toată echipa s-a strâns la un studio foto din București, pentru a pune la punct toate detaliile și pentru a-i face Alexandrei primul make-up și prima coafură.

Alexandra și-a făcut apariția cu un zâmbet larg pe față, fredonând melodia și lăsând impresia că nimic din ceea ce urma să se întâmple nu-i va strica buna dispoziție. Și a avut dreptate :)

Ne-am apucat de treabă, iar în timp ce am bârfit „ca fetele” despre muzică,machiaj și haine, am terminat și primul machiaj.

Mai exact, fond de ten super hidratant, pleoapele conturate cu eyeliner negru, umbre de maro și auriu, buze glossy, pomeți irizați și ușor bronzați, iar ochii alungiți puțin cu ajutorul unei perechi de gene false bandă.

Odată ajunși pe platourile de filmare, am fost uimită de armata de oameni care așteptau să începem filmările. Oamenii erau atât de bine pregătiți, încât ajunseseră cu mult timp înaintea noastră, pentru a se asigura că începem filmările la timp. De obicei, ca make-up artist la un videoclip, partea cea mai grea este atunci când toată lumea crede că s-a terminat.

Mai exact, cu toate că ai terminat de făcut machiajul iar artista este în filmare, trebuie să stai în permanență la cadru, să te asiguri că, atâta timp cât durează filmarea, machiajul este intact.

Al doilea machiaj a fost realizat în jurul orei 5 dimineața, după o zi și (aproape) o noapte de filmări non stop. Alexandra trebuia să filmeze într-o ținută cu mult prea lejeră pentru vremea de afară și, evident, trebuia să i se refacă machiajul în întregime. În loc să încerce să doarmă puțin sau să ceară energizante, ea era la fel de vioaie și entuziasmată, de parcă atunci începeam filmările.

Mai mult, în timp ce toată echipa era îmbrăcată cu hanorace, fulare și geci de iarnă, ea părea că nu are nicio problemă să filmeze în sutienul unui costum de baie. Am realizat un somky eyes exagerat, pentru a face trecerea cât mai abruptă între față și haine. În plus, Alexandrei îi stă foarte bine cu ochii conturați excesiv. Genele au fost tot bandă, iar pomeții am ales să-i las mai naturali.

Per total, cu toate că filmarea s-a terminat în jurul orei 8 dimineața, oboseala nu și-a mai făcut simțită prezența. Poate din cauza tonelor de cafea băute, sau poate pentru că absolut toată echipa era convinsă că a participat la unul dintre cele mai bune videoclipuri, realizate la noi în țară.

Și, într-adevar, este un mare avantaj ca profesionist să fii într-un mediu în care toată lumea știe ce are de făcut și îi lasă și pe ceilalți să-și facă treaba :).

Videoclipul îl puteți vedea aici: Alexandra Stan

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod