Eyeliner- machiajul perfect în doar două minute

Sunt sigură că pentru multe dintre noi, dimineața este momentul zilei în care trebuie să facem o mulțime de lucruri repede și foarte bine. Dacă vrei să arăți impecabil, dar ai doar două

Sunt sigură că pentru multe dintre noi, dimineața este momentul zilei în care trebuie să facem o mulțime de lucruri repede și foarte bine. Dacă vrei să arăți impecabil, dar ai doar două minute alocate make-up-ului tău, nu-ți face griji. Cu ajutorul eyeliner-ului vei ieși mereu din încurcătură.

După ce te-ai demachiat, ai aplicat crema de zi, fondul de ten, anticearcănul și pudra, aplică pe toată pleoapa o culoare deschisă, ușor irizată, pentru a o ilumina și pentru a scoate ochii în evidență.

Eyelinerul sau tușul de ochi se aplică foarte aproape de linia de implantare a genelor.

Acesta poate să fie de orice culoare (însă este de preferat să te orientezi spre negru sau maro închis) și, dacă te așteaptă o zi lungă de stat la birou, îți recomand un produs waterproof.

Multe cliente mi s-au plâns că le tremură mână și nu reușesc să traseze liniile drepte, indiferent de pensula produsului sau dacă vorbim de eyeliner sau creion de pleoape.

Iată regulă de bază pentru a nu te mai enerva de fiecare dată când dunga pe care vrei să o desenezi iese în zig-zag-uri sau este cu mult mai groasă decât ți-ai dorit:

Ia pensula în mâna dreaptă și uită-te în oglindă.

Fixează-ți podul palmei de bărbie sau de mandibulă, astfel încât mână ta să se poată mișca doar în stânga și în dreaptă. Astfel, mână nu o să-ți mai tremure și deci vei avea o mai mare precizie în a trasa linii cu produsul ales. Cu mână stângă, întinde pleoapa superioară ascendent și înspre tâmplă, în așa fel încât ea să fie dreaptă și să nu formeze cute în zonă în care vrei să trasezi linia.

Aplică produsul de la mijlocul ochiului înspre exterior și ușor ascendent.

Dacă dorești să realizezi un aspect ușor romantic, atunci trasează linia puțin mai lungă decât colțul extern al ochiului. Linia trebuie trasată dintr-o singură mișcare! În funcție de forma ochiului tău, a doua parte a liniei se aplică din colțul intern al ochiului, ușor ascendent, până când aceasta se unește cu linia trasată anterior. După ce ai realizat că ești incredibil de îndemânatică și poți trasa singură liniile de eyeliner, aplică mascara, blush-ul, un strop de gloss, corectează-ți sprâncenele și ești gata de încă o zi de muncă.

http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod