Creionul în machiaj, arma ta de frumusețe

Există trei feluri de creioane pentru machiaj: creionul pentru buze, creionul pentru pleoape şi creionul Khol. Vom discuta pe rând despre ultimele două. Creionul de pleoape se găsește pe

Există trei feluri de creioane pentru machiaj: creionul pentru buze, creionul pentru pleoape şi creionul Khol. Vom discuta pe rând despre ultimele două.

Creionul de pleoape se găsește pe piață la toate firmele și la toate magazinele care au și produse de machiaj. Dacă-ți pui în cap să-ți achiziționezi un astfel de produs, îl poți găsi oriunde și la orice oră. Pe lângă faptul că acesta se fabrică în nenumărate culori, în prezent acesta poate să fie de două feluri: mecanic sau clasic.

În timp ce acela clasic se ascute (personal îl prefer pentru că se poate dezinfecta foarte ușor), cel mecanic se „înşurubează”. Mina acestuia trebuie să fie tare, dar cremoasă în același timp.

Creionul de pleoape se aplică peste fond de ten, anticearăn, pudră și fard bază, iar aplicarea lui se realizează asemănător cu aplicarea eyeliner-ului. Acest tip de creion NU se folosește pe mucoasa (conjunctiva) ochiului, adică pe partea interioară a pleoapei. Creionul de pleoape este conceput în exclusivitate pentru uz extern.

Creionul Khol are mina moale și se folosește pe interiorul anticearcăn, pe conjunctivă. Datorită componenței sale, acesta nu provoacă alergii și ești în siguranță dacă îl folosești pe interior.

De fapt, pentru asta a și fost conceput. Este foarte important să-l dezinfectezi de fiecare dată prin ascuțire și apoi prin ardere a minei cu o brichetă. În funcție de forma ochilor tăi, poți să folosești o culoare închisă pentru a micşora ochii sau una deschisă pentru mărire.

Exact ca în iluminare și umbrire, dacă se aplică o culoare închisă, locul se va micșora, pe când o culoare deschisă va crea senzația de mărire. Nu e așa că machiajul este o joacă de copii?  :)

http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod