Cum să-ţi aplici genele false

Atunci când te pregăteşti de un eveniment important, sunt convinsă că vrei să arăţi spectaculos. Pe lângă ţinuta pe care ţi-o alegi, accesoriile, parfumul şi machiajul, genele false te

Atunci când te pregăteşti de un eveniment important, sunt convinsă că vrei să arăţi spectaculos. Pe lângă ţinuta pe care ţi-o alegi, accesoriile, parfumul şi machiajul, genele false te pot ajuta să atragi toate privirile asupra ta şi să arăţi mai frumos ca niciodată.

Primul pas este alegerea genelor care ţi se potrivesc. Dacă ești adepta unui machiaj natural, atunci şi genele trebuie să fie în acelaşi ton. Cu alte cuvinte, genele fir cu fir sau mănunchiuri, aplicate corespunzător, nu se vor vedea (nimeni nu o să-şi dea seama că porţi gene false), însă îţi vor alungi şi lumina ochiul.

Dacă, în schimb, îţi doreşti un machiaj puternic şi scopul tău este să-ţi scoţi privirea în evidenţă, atunci genele false ideale sunt cele sub formă de bandă. Acestea îţi vor contura foarte frumos ochiul, îţi vor accentua privirea, iar efectul va fi o transformare nu numai a ochilor, ci şi a trăsăturilor feţei. Odată ce ochii par mai mari, toată fizionomia pare schimbată.

Aplicarea genelor false se realizează după ce ai finalizat machiajul ochilor!

Al doilea pas este aplicarea lipiciului (de preferat rezistent la apă) pe genele false. Se aşteaptă 10-20 de secunde, după care se aplică pe pleoapă, puţin deasupra liniei de implantare a genelor tale şi se aşteaptă cu ochiul închis câteva secunde, până simţi că lipiciul s-a uscat şi este în regulă să deschizi ochiul.

Este foarte important să ştii de acum că, în cazul în care ai decis să aplici gene bandă, prima senzaţie este de real disconfort. O să ai senzaţia că ai pleoapa grea, că nu poţi să deschizi bine ochii etc. Stai liniştită! Atâta timp cât zona respectivă nu te ustură şi nu s-a inflamat (caz în care este posibil să fii alergică la adeziv, iar genele false trebuie îndepărtate imediat), te vei obişnui cu ele. Mai mult, până îţi vei termina de retuşat machiajul, vei uita că ai pe pleoape gene false.
:)

De multe ori se întâmplă ca genele de tip bandă să fie aplicate prea sus, rămânând un spaţiu gol între genele naturale şi cele false. De aceea, este recomandat ca atunci când decizi să porţi gene false tip bandă, machiajul  să fie realizat în aşa fel încât să conţină şi eyeliner (tuş de ochi). În felul acesta, spaţiul este acoperit de o dungă neagră mai puternică sau mai discretă, în funcţie de cât de puternic îţi doreşti să fie machiajul.

Citeşte mai mult pe http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod