Eveniment miresici

Weekendul acesta am fost invitată să particip la Miresici Expo, prilej cu care am intrat în contact cu foarte multe domnişoare frumoase, dornice să afle cât mai multe lucruri despre machiaj.

Weekendul acesta am fost invitată să particip la Miresici Expo, prilej cu care am intrat în contact cu foarte multe domnişoare frumoase, dornice să afle cât mai multe lucruri despre machiaj.

Astfel, de vineri până duminică am realizat şedinţe de consiliere pentru viitoarele mirese şi câteva demonstraţii de machiaj, pentru a le ajuta pe acestea să înţeleagă ce înseamnă machiajul de mireasă.

Deşi orice femeie îşi doreşte să fie frumoasă în ziua nunţii, este foarte important ca machiajul să arate bine atât la eveniment, cât şi în poze şi filmări. Dacă decid să aplice un machiaj natural, de zi şi neprofesional, rezultatul în poze ar fi un ten nemachiat.

În plus, faptul că poate cel mai important eveniment din viaţa ei durează aproximativ 20 de ore, machiajul trebuie să reziste până la plecarea ultimului invitat.

În timpul disponibil, am reuşit să le explic faptul că un machiaj profesional de ședință foto este puţin mai puternic şi cu mult diferit faţă de ceea ce erau ele obişnuite să poarte.

Le-am făcut cunoştinţă cu genele false, cu programul de îngrijire şi am discutat despre marele eveniment. La final, viitoarele miresici prezente la târg au înţeles că aspectul fizic în ziua nunţii trebuie să fie compus din mici detalii care, unite, vor crea o poveste de invidiat.

De la culoarea şi modelul rochiei de mireasă, până la culoarea buchetului, lumina din restaurant, coafura şi accesoriile soţului, totul trebuie să fie în armonie perfectă cu tema şi personalităţile mirilor.

Fiind colaboratoare cu revista Miresici, am oferit ca premiu un machiaj de mireasă unei cliente Miresici Expo care a participat la tombolă.

Mai multe detalii pe http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod