Business UP!. Machiajul tău de fiecare zi

Orice femeie știe că felul în care arată poate să fie cartea ei de vizită. Mai mult, dacă se simte bine cu aspectul ei fizic, este capabilă să treacă  zâmbind până și peste cea mai grea

Orice femeie știe că felul în care arată poate să fie cartea ei de vizită. Mai mult, dacă se simte bine cu aspectul ei fizic, este capabilă să treacă  zâmbind până și peste cea mai grea zi de la birou.

Machiajul business este cel pe care trebuie să-l porți cel puțin opt ore pe zi, iar asta înseamnă că el trebuie să te reprezinte. Cu toate astea, dacă ești o persoană care poartă foarte mult machiaj când iese în oraș, atunci trebuie să îți adaptezi puțin stilul cu cel care se impune la birou.

Machiajul business nu se referă la un anumit fel de a fi executat (smokey, banană etc), ci la intensitatea culorilor pe care le aplici pe față.

Mai exact, acesta trebuie să fie natural, cald, dar cu accent pus fie pe ochi, fie pe buze.

Dacă vrei să-ți scoți în evidență ochii, atunci folosește culori calde, cum ar fi marouri sau rozuri și derivate din acestea, iar apoi conturează-i cu o dungă subțire, neagră. În acest caz, buzele vor purta un strop de gloss sau un ruj mat într-o culoare naturală. Dacă, în schimb, vrei să-ți scoți în evidență buzele, atunci aplică pe pleoape o culoare deschisă, cât mai apropiată de nuanța tenului, pune accent pe gene și aplică un ruj/gloss mai pigmentat.

Rujul roșu este o alegere îndrăzneață pentru birou, însă acesta poate să fie foarte apreciat dacă este folosit în nuanța potrivită.

Regulile de bază în machiajul business sunt următoarele:

Indiferent ce-ți dorești să scoți în evidență (ochii sau buzele), baza trebuie aplicată. Odată ce te-ai asigurat că ți-ai aplicat cremă de zi, fond de ten, anticearcăn și pudră, poți să stai liniștită cu machiajul care o să-ți reziste cel puțin 8 ore.

Machiajul business se referă la culori calde, în niciun caz verde, albastru sau culori reci.

De obicei, clădirile de birouri au lumină rece, ceea ce face ca machiajul în culori reci să pară dur și astfel să-ți înăsprească trăsăturile.

Nu încerca să scoți în evidență în același timp atât ochii, cât și buzele. Rezultatul te va dezavantaja. Alege ce-ți place cel mai mult la tine și scoate în evidență!

http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod