Trucuri care te ajută să ai ochii mai luminoși

Trucuri care te ajută să ai ochii mai luminoși

Te-ai săturat ca toată lumea să te întrebe de ce pari atât de obosită? Poți rezolva această problemă de la exterior prin intermediul unor trucuri care te ajută să ai ochii mai luminoși.
Iar această strălucire sănătoasă pe care o redai ochilor tăi nu numai că te face să arăți mai bine, ci te și face să te simți mai bine. Iar când te simți bine, ai impresia că poți cuceri întreaga lume. Iată care sunt sfaturile specialiștilor în ceea ce privește ochii mai luminoși!

Cum poți să ai ochii mai luminoși?

1. Folosește un fard de ochi luminos


Una dintre cele mai simple modalități de a-ți face ochii mai luminoși este alegerea unui fard de ochi mai deschis la culoare. Prin aplicarea unui fard luminos, cu puțină strălucire, ochii tăi vor ieși în evidență.
Aplică fardul în colțul ochilor. Pentru a face ochii să iasă în evidență cu adevărat, aplică un fard deschis în interiorul pleoapei, precum și aproape de canalul lacrimal.

2. Trucuri pentru ochii mai luminoși: Alege un ruj neutru


Atunci când alegi o culoare neutră sau subtilă pentru buze, toată atenția va fi atrasă de ochi. Acest lucru te va ajuta să radiezi și să ai ochii mai luminoși. 

3. Fă un duș cu apă mai rece


Dacă te trezești mai greu dimineața, apa mai rece s-ar putea să te ajute. Nu băută, ci în duș.
Atunci când dormim pe spate în timpul nopții, lichidul se poate acumula sub pielea sensibilă din jurul ochilor. Acest lucru duce la apariția ochilor umflați din timpul dimineții. Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de aceste umflături este reprezentată de apa rece. Chiar și o pungă cu gheață îți poate fi de folos în această situație. Încearcă să umpli chiuveta din baie cu apă rece și scufundă-ți fața în aceasta. Nici nu vei mai avea nevoie de cafea pentru a te trezi.

4. Trucuri pentru ochii mai luminoși: Alege un tuș de ochi alb


Fardurile de ochi în nuanțe deschise îți pot lumina ochii, însă nu uita și de puterea tușului sau creionului de ochi. Dacă ai folosit același tuș sau creion de ochi negru zi de zi în ultimul an, este momentul să faci o schimbare.
Folosește un creion dermatograf alb. Aceasta este o soluție perfectă pentru momentele în care nu ai reușit să dormi suficient și vrei să ai ochii mai luminoși. Albul creionului va ascunde orice roșeață și îți va face ochii să pară mai luminoși în mod natural. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod