Machiaj

4 trucuri de machiaj care te fac să arăți mai tânără

Este important să ai grijă de pielea, organismul și mintea ta, iar o atitudine mentală pozitivă poate face o diferență semnificativă în viața ta.

Toate aceste lucruri te pot ajuta să arăți și să te simți mai tânără. Însă există și nenumărate trucuri de machiaj care îți pot fi de folos în cadrul acestui proces. Pe lângă consumul adecvat de apă și evitarea alimentelor grase și prăjite, poți folosi diferite produse în avantajul tău. Un stil de viață sănătos și cunoștințele necesare pentru folosirea produselor de îngrijire sunt elementele critice ale acestui regim. Încearcă și tu aceste trucuri de machiaj care te fac să arăți mai tânără!

 

Ce trucuri de machiaj te fac să arăți mai tânără?

 


1. Curbează-ți genele


Curbarea genelor reprezintă una dintre cele mai ușoare și mai puțin consumatoare activități din rutina de dimineață. Îți conturează aspectul și îți face ochii să pară mai mari.
Ochii mari și luminoși reprezintă un semn al tinereții și vitalității. Pune aparatul de întors genele cât mai aproape de linia genelor și lasă-l pentru 15 secunde să acționeze. Ai grijă să nu prinzi pielea delicată din jur.

2. Folosește creion de ochi alb


În locul creionului de ochi de culoare închisă, negru sau maro, în partea inferioară a ochilor, încearcă să folosești un creion de ochi alb, pentru a lumina și mai bine ochii. Poți asorta genele curbate cu un machiaj cu creion de ochi alb.
Rezultatul final va emana o vivacitate tinerească.

3. Apelează la ajutorul sprâncenelor groase și stufoase


Sprâncenele prea subțiri nu mai sunt la modă. Acest stil este demodat și îți îmbătrânește fața. Iar sprâncenele groase și stufoase, dar îngrijite, sunt asociate cu o frumusețe tinerească. Dacă sprâncenele tale sunt subțiri din cauza pensatului excesiv de-a lungul anilor sau din cauza vârstei înaintate, nu îți face griji. Există o mulțime de produse cosmetice care te pot ajuta să obții aspectul dorit al sprâncenelor.

4. Hidratează pielea strategic


Aplicarea unei creme hidratante înainte de aplicarea machiajului este o idee bună. Așteaptă puțin ca tenul să absoarbă crema.
De asemenea, este recomandat să alegi o cremă cu un factor de protecție de cel puțin 15, deoarece nu ești niciodată prea tânără sau bătrână pentru a-ți proteja pielea de razele UV. Însă nu înceta rutina de hidratare aici. Asigură-te că alegi și produse cosmetice care îți pot hidrata pielea. Este vorba despre fondul de ten, rujuri și creioane de buze. Utilizarea excesivă a formulelor mate va accentua liniile fine și ridurile și te va face să pari mai bătrână decât ești.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod