pistrui

Cum maschezi pistruii în doi timpi şi trei mişcări: Machiajul face minuni!

machiaj
Imaginea postată de Sarah arată cât de mult poate ajuta machiajul în mascarea pistruilor


Diferenţele sunt frapante şi subliniază forţa machiajului. "Să poţi schimba felul în care arăţi este ca şi cum ai crea o minipiesă de artă. Îmi place cum poate să transforme machiajul un chip şi implicit să ne schimbe starea de spirit. Un machiaj frumos poate să influenţeze modul în care ne simţim la fel cum o fac hainele", a declarat Sarah pentru ediţia australiană a ziarului Daily Mail.



"Îmi plac ambele faţete ale spectrului... într-o parte puţin machiaj pentru un look raw, în dreapta un look natural trecut printr-o transformare dramatică. Mi-a plăcut să pozez aceste jumătăţi de look... modelul meu, Indiah, este absolut frumoasă în ambele variante şi a fost interesant să arăt cât de diferit poţi să faci să arate un chip", a adăugat ea.

Sarah Laidlaw nu este prima care face acest test. În 2015, Nikkie de Jager, considerată un guru al machiajului, cum îl numeşte Daily Mail, a făcut acelaşi experiment, iar tutorialul postat pe canalul ei de YouTube a inspirat mii de femei să înveţe tehnici eficiente de machiaj şi să-şi împărtăşească propriile versiuni folosind hashtag-ul #ThePowerOfMakeup.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod