Machiaj de zi

6 reguli elementare pentru un machiaj de zi perfect

Principalul scop pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când îți faci un machiaj de zi este acela de a-ți pune în valoare frumusețea naturală
Este obligatoriu ca machiajul pentru zi să fie discret. Iată câteva reguli elementare pentru un machiaj de zi perfect: 

Folosește un fond de ten lejer

În cazul în care tenul tău este afectat de imperfecțiuni, fondul de ten este de nelipsit din machiajul de zi. Dar mai ales pe timpul verii, când pielea ta este supusă temperaturilor ridicate, transpirației și excesului de sebum, fondul de ten pe care îl folosești trebuie să fie unul fluid, cu acoperire medie. În acest fel tenul tău va respira și va avea un aspect cât mai natural.
Evită fondurile de ten cu acoperire mare și pe cele cu o consistență grasă care îți sufocă pielea. De asemenea, poți înlocui fondul de ten cu o cremă de tipul BB, care îți va oferi o nuanțare discretă, îți va hidrata pielea și va acoperi imperfecțiunile.

Definește-ți ochii

Un machiaj de zi perfect trebuie să aibă ca element central ochii. Trebuie să îi pui neapărat în valoare, iar primul pas pentru asta este de a-ți defini genele. Folosește un aparat pentru a-ți întoarce genele, iar apoi aplică unul sau două straturi de mascara.
Genele tale trebuie să arate ca și cum ar fi lungi și dese în mod natural, în niciun caz nu trebuie să fie prea încărcate. Dacă vrei să scapi de stresul aplicării rimelului, atunci încearcă extensiile de gene fir cu fir, dar ai grijă să le folosești numai pe cele cu un aspect natural și de dimensiuni medii. Genele cu un aspect fals nu sunt deloc potrivite pentru zi. 

Evită culorile puternice

Pentru că machiajul de zi trebuie să fie unul cât mai natural, nuanțele intense nu sunt o alegere prea bună. Fardurile în culori puternice sunt de evitat, de asemenea și tușul sau creionul dermatograf în nuanțe neon.
Acestea sunt potrivite numai dacă participi la un eveniment special sau o petrecere care are loc în timpul zilei. Optează în schimb pentru tonuri delicate și discrete de piersică, șampanie, bej, bronz pentru fardurile de ochi. Un sidef discret îți va pune privirea în valoare, fiind foarte potrivit pentru zi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod