Machiaj de zi

6 reguli elementare pentru un machiaj de zi perfect

Aplicare pudra

Nu folosi creionul negru

Evită să îți conturezi ochii cu un creion dermatograf negru, în special cel de tip kajal, care are o textură cremoasă. Rezultatul va fi unul mult prea intens pentru un machiaj de zi, iar la lumina zilei negrul din jurul ochilor va contrasta puternic cu nuanța pielii. Alege în schimb să folosești creion dermatograf în tonuri de maro care se potrivesc tonului pielii tale. Ai grijă să nu alegi un creion care are un subton roșcat, pentru că va da un aspect obosit ochilor.

Nu opta pentru conturarea facială

Tehnica de conturare facială, care presupune crearea de lumini și umbre cu ajutorul unei pudre bronzante și a unui iluminator, a devenit foarte populară în ultima perioadă. Îți permite să corectezi unele trăsături de care nu ești mulțumită și să le evidențiezi pe cele cu care te mândrești.
Dar dacă nu stăpânești perfect acest stil de make-up, este o greșeală majoră să încerci să îl realizezi pentru un machiaj de zi. Chiar și cele mai mici devieri și erori vor fi foarte vizibile în lumina zilei, iar rezultatul va fi un eșec total. 

Alege rujul în nuanțe deschise

Culorile proaspete precum roz zmeură, trandafiriu sau corai se potrivesc de minune pentru machiajul de zi. Îți luminează chipul, te fac să pari mai tânără și îți oferă o notă de prospețime. Sunt ideale pentru machiajul zilelor de vară.
Folosește rujuri cu textură cremoasă și hidratantă, dar evită-le pe cele cu textură "prăfoasă", dar și pe cele mate, care sunt mult mai potrivite pentru machiajul de seară. Nici glossul nu este o alegerea prea bună, mai ales în zilele fierbinți de vară, pentru că are tendința de a curge sau de a se întinde cu ușurință.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod