Cum să te machiezi ca să pari mai slabă

Tehnica de conturare facială îți permite să creezi lumini și umbre cu ajutorul fardurilor, astfel încât figura ta să pară mai suplă. Iată cum să te machiezi ca să pari mai slabă:

Alege forma potrivită pentru sprâncenele tale

Forma sprâncenelor este foarte importantă în definirea chipului. Iar dacă ai fața prea plină și vrei să maschezi asta, sprâncenele te vor ajuta să distragi atenția. Sprâncenele tale trebuie să fie medii, nici subțiri, nici foarte groase, și să aibă o arcuire bine definită. Sprâncenele arcuite creează impresia de "lifting" și îți fac chipul să pară mai subțire. Folosește un creion special, cu un ton sau două mai închis decât culoarea lor naturală, pentru a le defini forma și a le pune în valoare.

Acoperă cearcănele

Cearcănele îți încarcă chipul și îți fac figura să pară mai voluminoasă. Ai nevoie de un corector adecvat nuanței pielii tale pentru a ascunde cearcănele în mod eficient.
De asemenea, poți folosi fardurile în nuanțe deschise precum crem sau ivoriu în colțurile interioare ale ochilor pentru a-i pune mai mult în evidență și pentru a distrage atenția din zona cearcănelor. În acest fel figura ta va părea mai subțire. Descoperă aici cum să-ți ascunzi cearcănele cu ajutorul machiajului.

Alege corect culoarea rujului

Nuanțele închise de ruj nu te avantajează în cazul în care ai o figură plină și vrei să maschezi asta. Rujul în culori închise încarcă vizual fața, iar rezultatul este amplificarea impresiei de volum.
Optează în schimb pentru rujurile în nuanțe ceva mai deschise. Tonurile de roz și nuanțele nude îți vor pune buzele în valoare, dar fără să accentueze volumul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod