Crama AVINCIS lansează vinul “Crâmpoşie Selecţionată 2015”

Crama AVINCIS, unul dintre cei mai reputaţi producători de vinuri premium din România, recunoscut la nivel internaţional, lansează un nou vin alb unic, produs din recolta de struguri a anului 2015: Crâmpoşie Selecţionată 2015.

Crâmpoşie Selecţionată este un soi local din Drăgăşani care s-a adaptat perfect solului său de origine. E un vin special, galben foarte deschis la culoare, cu discrete reflexii verzi. Crâmpoşie Selecţionată 2015 are un buchet proaspăt şi expresiv de pară şi măr verde, iar gustul său este persistent şi plin de viaţă cu note citrice şi combinate cu o uşoară mineralitate.
E un vin uşor de consumat şi potrivit oricărei ocazii.

Disponibil în cantitate limitată, Crâmpoşie Selecţionată 2015 va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri, sau în reţeaua Horeca. AVINCIS este crama lui Valeriu şi a Cristianei Stoica, care au decis – în 2007 – să dea o nouă viaţă viei familiei, situată în regiunea dealurilor subcarpatice, la porţile mănăstirilor din nordul Olteniei, în zona Drăgăşani.

Regiunea, faimoasă pentru viile ei, se dezvoltă acum şi din punct de vedere turistic.
Astfel, pe Domeniul Vila Dobruşa - Drăgăşani, pasionaţii de vinuri pot vizita cramă proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, care se remarcă prin arhitectura modernă şi inedită, pot lua parte la degustări de vinuri şi la evenimente exclusiviste.

Anul trecut, AVINCIS a câştigat patru medalii – una de argint şi trei de bronz – în competiții internaţionale de renume, fapt care confirmă atât calitatea, cât şi excelenţa brandului premium de vin românesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod