Alimentaţie şi exerciţii pentru sâni fermi

Un bust tonifiat şi ferm este visul oricârei femei. Poţi să obţii acest lucru dacă ai grijă ce mănânci, dacă faci exerciţiile potrivite şi dacă cunoşti câteva trucuri ca sânii tăi să aibă aspectul pe care ţi-l doreşti!

Pe lângă un set de exerciţii care vor avea un efect senzaţional asupra sânilor tăi, reuşind să le redea fermitatea, trebuie să ai grijă la alimentaţia pe care o adopţi.

  • Include în meniul tău: proteine, în special de origine vegetală (linte, mazăre, năut, fasole, quinoa, germeni de lucernă, alge marine, seminţe de floarea soarelui crude, seminţe decorticate de cânepă, spirulină, soia, amaranth), seminţe de in, legume cu frunze verzi în stare crudă (salată verde, spanac, pătrunjel, mărar, busuioc, urzici, leurdă, ştevie, ceapă verde), grăsimi sănătoase (ulei de măsline presat la rece, avocado, nuci, migdale, seminţe de susan, macrou, somon, hering, sardine, anşoa) şi fructe proaspete de sezon.
  • Limitează consumul de fast-food, cafea şi băuturi carbogazoase, alcool şi renunţă la fumat.
  • Bea multă apă plată în fiecare zi!
  • Fără diete drastice, dacă nu vrei să te trezeşti cu sânii "lăsaţi" şi lipsiţi de fermitate. Explicaţia este simplă: sânii sunt alcătuiţi în mare parte din ţesut adipos. Dacă slăbeşti brusc ei vor părea "lăsaţi", iar dacă te îngraşi brusc rişti să-ţi apară vergeturi pe ei.

 

5 trucuri pentru frumuseţea sânilor


1. La duş, atunci când masezi sânii cu buretele/mănuşa de baie trebuie să efectuezi întotdeauna mişcări circulare pentru a stimula circulaţia sângelui. Ridică mâna din dreptul fiecărui sân pentru ca masajul să fie mai eficient.
2. Alege sutientul cu grijă! Sutienul push-up este cea mai bună alegere pentru mărirea bustului.
3. Foloseşte un exfoliant blând pentru sâni şi după duş hidratează-i cu o cremă cât mai naturală şi fără ingrediente chimice. De exemplu, poţi să foloseşti unt de cacao sau ulei de cocos, presate la rece şi nerafinate, care împiedică apariţia vergeturilor.
4. Termină mereu duşul sau baia cu un scurt jet de apă, aproape rece, asupra sânilor. Are efect tonic şi stimulează circulaţia sângelui.
5. În fiecare lună autoexaminează-ţi sânii, în oglindă, şi mergi la control, periodic. 

1 din 6

Exerciţiul 1

Din poziţia ridicat, ia în fiecare mână câte o ganteră de 2-3 kilograme (sau sticle cu apă). Apleacă-te în faţă şi ridică greutăţile la nivelul umerilor, apoi coboară-le. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irinuk_Marin pe 13 Iul 2012, 13:07
    singura solutie ...

    fetelor, va spun sincer am incercat tot felul de exercitii si creme,m-am saturat timp de 5 ani sa incerc fel si fel de remedii!in mom de fata am implanturi si sunt cea mai fericita!in sf pot sa port ce decolteuri doresc,nu am probleme la costumele de baie...mereu ma jenam si parca imi ocupa toata viata obsesia asta...calea ce mai sigura e operatia! maria cred ca in cazul tau ar trebui sa mai ai rabdare,cel putin un an doi!trebuie sa te informezi bine in leg cu operatiile,eu m-am operat la dna dr.Silvia Stanculescu si a fost sooper de treaba!in leg cu preturile poti sa citesti pe clinica-metamorphosis.ro. multa bafta!si aveti grija de voi fetele,miscarea face bine pt musculatura :)

    0
    0

  • maria pe 4 Mar 2012, 19:56
    marirea sanilor

    Buna,eu la fel am nevoie mare de ajutor.Am 16 ani deja dar inca nu mi-au crescut sanii,foarte foarte putin doar.Ce sa fac? Sunt singura fata din clasa care inca nu am sani,si ma deranjeaza. :(:( Ajutatima va rog....

    0
    0

  • mely pe 21 Sep 2011, 16:09
    cum sa imi maresc sanii?

    Va rog sa ma ajutati si pe mine ! Am 24 de ani si am o fetita de 2ani jumate,dar de cand am nascuto pe ea din cauza alaptari sanii mei au scazut in loc sa imi creasca.De interventii chirurgicale ma tem,dar alte solutii nu prea gasesc.Va rog mult sa imi dati un sfat ce pot sa fac !Multumesc mult :) !

    4
    0

  • miha pe 29 Iul 2011, 06:07
    reply

    Ce ti-as recomanda eu impotriva vergeturilor..., ar fi inotul, incearca la inceput de vreo 4 ori pe saptamana, si sa folosesti o crema fara conservanti pt gravide (o crema care previne vergeturile). Atata vreme cat vergeturile sunt roz sau de culoare inchisa, inca poti sa-ti salvezi pielea :). Succes!

    0
    0

  • Cata pe 22 Iul 2011, 20:35
    Vergeturi la 14 ani ?

    AM nevoie de ajutor ! Am 14 ani , si de ceva timp mi-a aparut pe un san niste dungulite roz.. sunt vergeturi ? :( Nu stiu ce sa fac ! Stiu , ca fiind in crestere , sanul a crescut brusc si de asta a aparut . Ce sa fac pentru a le estompa ? Ce sa fac sa le previn . VA ROG DIN TOT SUFLETUL , ajutatima :(

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod