Frumusețea e la câteva clickuri distanță cu noua broșură online Avon

Femeile au fost, încă din cele mai vechi timpuri, preocupate de înfrumusețare. Dacă în Egipt și în Roma Antică reprezentantele sexului frumos foloseau praful de malachit și sulfit de plumb pentru a-și colora pleoapele cu verde intens și negru, amestecurile din seu de oaie și oxid de plumb pentru a-și deschide culoarea pielii cu câteva tonuri și taninurile din vin roșu pentru a se îmbujora, frumusețea a devenit în perioada modernă mult mai accesibilă.
Au apărut produsele cosmetice tot mai non-toxice, care îngrijesc tenul și pleoapele în timp ce le conferă un aspect mai plăcut prin hidratare și nutriție. Și pentru ca lucrurile să devină chiar și mai simple și mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător, Avon a făcut ca achiziționarea acestor produse să fie chiar și mai facilă, prin intermediul broșurii online.

Rezultate mai bune pentru reprezentanții Avon

Să fim serioși, toată lumea are acces la internet în zilele noastre. Poate că încă nu s-au stabilizat atât de bine la noi cumpărăturile online și că nu ai curajul de a comand totul acasă, însă produselepe care cumpărătorii le cunosc deja nu mai au nevoie de nicio prezentare. Tocmai de aceea, broșura online Avon poate deveni cheia către succes pentru reprezentanții de vânzări ai companiei. Clienții lor au acum posibilitatea de a vizualiza catalogul direct de pe internet, indiferent dacă folosesc un smartphone, o tabletă sau un computer.  Codurile produselor sunt și ele vizibile, iar aceste avantaje arputea crește frecvența cumpărării. Tot ce trebuie să faci, în calitate de reprezentant de vânzări, este să le trimiți linkul broșurii online tuturor clienților și potențialilor clienți.


Fiecare reprezentant Avon va primi un link personal pentru a transmite mai departe broșura. Astfel, vei avea siguranța că toate comenzile pe care le fac clienții tăi din acest catalog vor ajunge în contul tău. Dacă până acum aveai parte și de persoane care doar studiau broșura ta Avon tipărită și își făceau ulterior cumpărăturile din punctele de vânzare sau de la alți reprezentanți, această problemă se va remedia cu ajutorul broșurii online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod