Catalin Botezatu imaginea unei clinici de transplant de par exclusiviste

Catalin Botezatu a fost saptamana trecuta amfitrionul petrecerii de inaugurare a celei de-a doua clinic de implant de par a medicului Felix Popescu, cel care a impodobit mai multe capete celebre (Razvan Ciobanu, Andrei Duban, Rodion Camataru, Dinu Maxer, Costin Craioveanu, tenismenul Adrian Ungur si multi altii), clinica de lux situata intr-o zona exclusivista din Capitala, a carei imagine este pe o perioada de un an.

Printre invitatii la eveniment s-a numarat si un medic renumit din Berlin, specialist in medicina ortomoleculara, Egor Egorov, care l-a fascinat pe designer cu secretele lui medicale despre cum poti fenta anii. Ba mai mult, i-a facut toate analizele de sangelui Catalin pentru a i le interpreta la Berlin si a-i prescrie un tratament de revigorare rapida a organismului.

"Am acceptata sa fiu imaginea acestei clinici, este o clinica premium, nu ascund ca ma bate gandul sa fac si un implant de par la un moment dat, e o clinica de lux cu servicii premium asa ca ma simt onrat sa fiu cel care va aparea in toate spoturile lor de promovare.Stiu ca medicii de aici sunt prezenti la toate eveimentele medicale din lume, studiaza in permanenta, si asta m-a determinat sa accept fara retineri propunerea lor", a declarat Catalin Botezatu.

Printre invitati s-au numarat Andrei Duban, Costin Craioveanu si Rodion Camataru, toti pacienti ai medicului Felix Popescu, dar si Raluca Badulescu si Tania Budi care au venit sa-l cunoasca pe medicul german si sa afle secretele medicinei ortomoleculare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod