Frumusețea e la câteva clickuri distanță cu noua broșură online Avon

Fiecare reprezentant va deveni antreprenor

Avon îți deschide propriul tău magazin online, pentru a te ajuta să ai rezultate mai bune și să câștigi mai mulți bani din vânzări. Aici vei putea vedea toate comenzile de la clienții tăi și, bineînțeles, vei avea acces la broșura online Avon. Compania îți oferă și posibilitatea de a-ți configura o semnătura de email cu sigla companiei și funcția pe care o ocupi în cadrul acesteia.

Economie de timp și resurse materiale

Primul avantaj pe care ți-l oferă broșura online este că nu vei mai fi nevoit/a să plătești pentru ea. În plus, participi astfel activ la protejarea mediului înconjurător, făcând economie de hârtie. Un alt beneficiu extrem de important este faptul că vei putea transmite broșura mai ușor, prin intermediul emailului sau al rețelelor de socializare, către întreaga bază de date de clienți.

Ce-i drept, mostrele și "paginile parfumate" nu vor putea fi încă introduse în sistemul de ecommerce , tehnologia nu a ajuns la acel stadiu de evoluție. Însă pentru produsele cunoscute și pentru clienții care știu exact ce își doresc, broșura online este o soluție rapidă și eficientă de a-și plasa comenzile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod