Dieta pentru frumusete

Cand faci tot ce trebuie pentru a te infrumuseta, alegi cele mai bune creme, cele mai eficiente lotiuni iar rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, este posibil ca problema sa vina din interior.
Cand faci tot ce trebuie pentru a te infrumuseta, alegi cele mai bune creme, cele mai eficiente lotiuni iar rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, este posibil ca problema sa vina din interior. Ofera-i organismului tau nutrientii necesari si va stii exact ce sa faca cu ei: piele stralucitoare si luminoasa, par sanatos si unghii rezistente. Afla care sunt alimentele necesare frumusetii tale.

Pestele, secretul frumusetii


"Secretul din peste consta in acizii grasi omega 3, care ajuta la reducerea inflamatiilor si imbunatatirea circulatiei, oferind pielii tale o stralucire sanatoasa", declara pentru self.com Dr. Richard Asarch, autorul lucrarii "The Beautiful Skin Diet".

Un studiu publicat de Journal of the American College of Nutrition a evidentiat faptul ca persoanele in varsta care au consumat de-a lungul vietii mai mult peste si mai multe legume, au mai putine riduri.
Explicatia este simpla, si anume ca omega 3 impiedica actiunea directa a redicalilor liberi, care ne imbatranesc.

Fructe si legume cat mai colorate pentru o piele mai fina


Mananca portocale, morcovi, broccoli, pepene galben, rosii, spanac pentru o piele fina si fara riduri. Betacarotenul, care se gaseste din belsug in aceste fructe si legume, este un antioxidant care se transforma in vitamina A in organism si stimuleaza reinnoirea celulara la nivelul pielii si nu numai, potrivit self.com.

Se stie ca betacarotenul se gaseste in fructele si legumele galbene si portocalii, dar de fapt este prezent si in cele verzi, fiind insa mascat de clorofila.
Un consum regulat de fructe si legume bogate in betacaroten contribuie la regenerarea corespunzatoare a pielii.

Mineralele esentiale pentru frumusete


Carnea de vita, scoicile si cerealele integrale contin importante resurse de fier si zinc, care sunt indispensabile organismului. In cazul unei carente de zinc sau de fier, sanatatea, dar si frumusetea ta au de suferit. Zincul este folosit in numeroase scopuri de organism, unul dintre ele fiind acela de a contribui la sintetizarea enzimelor din corp.


O enzima care are legatura directa cu frumusetea pielii tale este colagenul. Cele doua elemente sunt indispensabile formarii celulelor in foliculii de par, de aceea o deficienta de zinc sau de fier poate avea ca efect subtierea sau chiar caderea firului de par.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod