Masti naturale pentru ten

Ne place sa ne rasfatam cu masti care ne hidrateaza, ne hranesc si ne curata tenul in profunzime. O solutie intotdeauna la indemana sunt mastile facute in casa, bazate exclusiv pe produse naturale. Descopera cateva astfel de "minuni din bucatarie".
Ne place sa ne rasfatam cu masti care ne hidrateaza, ne hranesc si ne curata tenul in profunzime. O solutie intotdeauna la indemana sunt mastile facute in casa, bazate exclusiv pe produse naturale. Descopera cateva astfel de "minuni din bucatarie".

Exfoliant cu zahar brun


Amesteca in palma o cantitate mica de zahar brun cu ulei de masline. Dupa ce s-a format o pasta, maseaza pe intreaga fata si pe decolteu. Curata buzele crapate masandu-le cu un amestec de zahar brun cu miere. Clateste-te cu apa calduta.

Masca cu avocado si miere


Avocado si mierea sunt doua produse naturale foarte hidratante. Avantajul pe care ti-l ofera fructul de avocado este acela ca iti hraneste pielea cu microuleiuri si acizi grasi, fara a lasa totusi urme grase la suprafata. Este o masca ideala pentru ten matur, cu piele uscata si riduri, potrivit beauty.about.com. Foloseste o jumatate dintr-un avocado bine copt si un sfert de ceasca cu miere. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Masca cu banana si vitamina E


O masca intens hidratanta, imbogatita cu un element indispensabil pielii - vitamina E. Ai nevoie de o banana medie sau mare, bine coapta, si de patru capsule de vitamina E.

Vitamina E ajuta la repararea leziunilor minore, in timp ce banana iti energizeaza pielea prin continutul sau bogat in vitamine si minerale. Piseaza foarte bine banana, pana ce obtii o pasta. Spage capsulele de vitamina E si scurge continutul peste pasta de banana. Aplica masca pe fata, evitand zona ochilor. Dupa 10 minute, clateste-te cu apa calduta si usuca-te prin tamponare cu servetele curate.

Masca cu iaurt si castravete


Masca cu iaurt si castravete iti ofera prospetimea la care visezi in zilele firbinti de vara. Ai nevoie de o jumatate de castravete si o lingura cu iaurt.
Adauga castravetele si iaurtul intr-un blender si lasa-le pana ce se formeaza un amestec omogen. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 15, 20 de minute. Clateste-te cu apa rece si sterge-te cu un servetel uscat.

Pentru un plus de prospetime si racoare, foloseste iaurt direct de la frigider sau chiar de la congelator. Temperaturile scazute accelereaza circulatia sanguina la nivel local, ceea ce are ca efect o mai buna oxigenare a tenului si, prin urmare, o piele mai sanatoasa.

Masca cu lamaie si rosie


Daca ai tenul gras, aceast tip de masca este exact ce iti trebuie. Acizii din rosie si lamaie actioneaza la nivelul pielii, degresand-o si eliberand porii, aflam de pe wittyliving.com. De asemenea, este o solutie foarte buna pentru atenuarea pistruilor si petelor. Acizii din lamaie au un efect asemanator unui peeling chimic delicat, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii.

Ai nevoie de o rosie bine coapta, o lingurita cu zeama de lamaie si o lingurita cu faina de ovaz (gasesti faina de ovaz in magazinele pentru produse naturiste). Amesteca toate ingredientele intr-un blender. Aplica pasta pe fata si lasa sa actioneze timp de 15 minute.

Masca cu argila


Argila este utilizata pentru purificarea interna, dar si externa. Pentru tenul tau, poti face o masca purificatoare din pudra de argila, amestecata cu apa minerala, miere, sucuri sau piureuri din fructe, potrivit site-ului fatfreekitchen.com. Pasta obtinuta ar trebui sa fie suficient de groasa incat sa o poti aplica fara probleme pe fata si decolteu.

Aplica masca pe fata, evitand zona ochilor, si las-o sa se usuce timp de 20 de minute. Foloseste aceasta masca cel putin o data pe saptamana.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 51-62 din 62

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 3 Mar 2010, 19:33
    intrebare

    chiar nici un specialist nu poate da o reteta naturala noua..... sunt foarte multe ..... la voi nu se schimba nimic . eu am saturat sa tot trimit mesaje cu tratamente pentru corp si ten .......va salut

    3
    1

  • carina pe 14 Feb 2010, 14:42
    cosuri

    am 14 ani si am cosuri destul de vizibile am fost la dermatolog,mi sa dat un tratament dar fara rezultat...am mers si la cosmeticieni care miau dat diferite sfaturi destre ingrijirea tenului dar nuci acestea nu miau folosit.....sper ca mastile acestea sa dee un rezultat macar sa imi faca tenul mai catifelat ...deoarece am tenul foaste gras........

    1
    1

  • GINA pe 11 Feb 2010, 20:44
    pt. cosuri

    stept sa-mi spui daca ai reusit. Bafta

    0
    0

  • paula_paula pe 9 Feb 2010, 12:58
    cosuri

    am 22 ani si am multe cosuri si nu stiu prea bine cu ce sa ma da.imi puteti rcomede ceva.astept raspuns

    0
    1

  • AURA pe 8 Feb 2010, 00:16
    masti pt ten

    Foarte interesant si ma bucur ca v-am gasit! am postat si pe pagina mea de FB web site ul acesta si sper sa continuati cu sfaturile voastre minunate! Vad ca sunt comentarii despre postarea altor web site uri...dar este lege, cand postezi ceva de pe un al web site, urgent adaugi si linkul respectiv. Keep up the good work!!! SI multumesc frumos!

    1
    0

  • ale pe 30 Ian 2010, 13:45
    Pe bune?:|

    bai..care e treaba cu voi..astia care comentati asa aiurea?..ar trebui sa postati pareri despre articol nu sa va faceti reclama la site-uri,si alte minuni.

    0
    0

  • bbrunetaa pe 21 Dec 2009, 15:13
    ma ajutati si pe mine cu ceva ?

    imi spuneti va rog o masca pentru indepartarea punctelor negre si a cosurilor micute ...am incercat cu actibilde dinalea speciale dar nu functioneaza :- < ...mersii :*>:D

    3
    0

  • mirela pe 30 Nov 2009, 22:06
    masti miraculoase

    in primul rand ,as vrea sa va spun ca st cei mai buni dar ar trebui sa le mai schimba-ti si voi ca astea sunt cam vechi.Va pup dulce Mirela

    0
    0

  • roxana pe 29 Aug 2009, 15:47
    mastile

    incercati sa postati si altceva nou...de cand intru aici tot astea vechi!!!altceva now nu aveti???in rest sunteti tari....site-ul e misto

    0
    0

  • nec pe 28 Mai 2009, 17:08
    o intrebare?

    daca nu gasesc faina de ovaz, pot sa pun faina de malai? k am cautat la mine in oras si nu am gasit

    1
    0

  • DAN ANDREI pe 26 Mai 2009, 20:44
    1oo% PUR COLLAGEN tip II

    Să începem cu ceea ce se întâmplă cu corpul dumneavoastră la inaintarea in vârstă!... La douăzeci de ani şi mai devreme de 20, există o mare varietate de hormoni de creştere care promovează această creştere a muşchilor, a ligamentelor şi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru această creştere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creştere sînt in scădere şi se opreşte cresterea, iar colagenul produs de către ficat este utilizat pentru promovarea sănătatii şi muşchilor existenti, construirea de muşchi. Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o rată de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnă că la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima. Odata cu reducerea cantitatii de colagen în ţesuturi, acestea se deterioreaza şi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaţia de nutriţie şi hidratare care are un efect dăunător asupra sănătăţii şi, prin urmare, aspectului pielii şi a altor celule. Când ţesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilă, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompilează ţesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor şi grăsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriţie şi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna

    5
    1

  • Roxy pe 26 Mai 2009, 17:01
    masti naturale pt ten

    ...aceleasi si aceleasi articole despre frumusete :|

    9
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod